Scootertechnicus

ROC van Amsterdam
Samenvatting
Amsterdam
   
MBO

Over deze opleiding

Scooter kapot? Accu vervangen, nieuwe remmen? Geen probleem voor jou! Van het sleutelen aan brommers en scooters je vak maken, dat is wat jij wilt.

Monteren, repareren en onderhouden is je belangrijkste taak. Je weet wat er nodig is om een brommer of scooter weer aan de praat te krijgen. Je werkt met verschillende technieken en gereedschappen en vindt het leuk om met klanten om te gaan. Je begrijpt wat klanten willen en kunt goed uitleggen wat volgens jou de beste oplossing is. En ook handig ... je leert tijdens de opleiding tot scootertechnicus ook alles over fietsen, zodat je na je studie ook als fietsenmaker een eigen zaak kunt beginnen!

Tijdens de opleiding werk je aan 'prestaties'. Dit zijn praktijkopdrachten zoals je ze (later) ook in het bedrijfsleven gaat maken. Om zo'n praktijkopdracht goed te kunnen uitvoeren krijg je theoretische ondersteuning. Je krijgt vakken als vakleer, autotechniek, ICT, Nederlands, loopbaan & burgerschap en beroepshouding. Naast school loop je stage in het bedrijfsleven. Wij helpen je zoeken naar een voor jou geschikt bedrijf. Je leert in je eigen tempo en wordt begeleid door je eigen loopbaanbegeleider.

Toelatingseisen

  • Positief instroomadvies
  • Werk hebben bij een erkend leerbedrijf

ROC van Amsterdam

ROC van Amsterdam

Bij het ROC van Amsterdam (ROCvA) staat jouw talent centraal. Samen ontdekken we waar jij goed in bent en bieden we jou de mogelijkheid om je talent te ontwikkelen! Daar hebben wij een passende mbo-opleiding bij. En vaak een uitstekende...


Lees meer over ROC van Amsterdam

Contactgegevens ROC van Amsterdam

ROC van Amsterdam

Maalderij 37
1185ZC Amstelveen


Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen beschikbaar.

Wil je in het buitenland studeren?

Op educations.com kun je meer dan 90.000 programma's van internationale topuniversiteiten en over de hele wereld vinden en vergelijken.

Blader door programma's