Straatmaker 2

ROC van Amsterdam, In Diemen
Boek de cursus via de website van de organisator 🤗

Over deze opleiding

Houd jij ervan met je handen te werken, buiten te zijn en veel afwisseling? Dan is stratenmaker misschien het beroep voor jou.

Je helpt de allround stratenmaker om bijvoorbeeld een nieuwe straat in een woonwijk te maken. Of je repareert gaten in de weg, plaatst een bankje of een vuilnisbak op de stoep, legt siertegels in een park, of zet verkeersborden neer. Je werkt met je lijf, vaak met zwaar materiaal en gereedschap. Het is best hard werken, maar je doet het niet alleen. Je werkt met stratenmakers en een opperman samen in een ploeg. Je bent veel onderweg, want het werk is telkens ergens ander. Als stratenmaker is bijna geen dag hetzelfde!

Werken en leren staat voorop. Je krijgt leuke beroepsopdrachten waarbij de theorie direct behandeld wordt. Je docent op school en leermeester binnen het bedrijf zullen je tijdens de gehele opleiding begeleiden.
Een groot gedeelte van de opleiding volg je binnen een leerbedrijf.

Toelatingseisen

  • Werk hebben bij een erkend leerbedrijf
ROC van Amsterdam
Maalderij 37
1185ZC Amstelveen

ROC van Amsterdam

Bij het ROC van Amsterdam (ROCvA) staat jouw talent centraal. Samen ontdekken we waar jij goed in bent en bieden we jou de mogelijkheid om je talent te ontwikkelen! Daar hebben wij een passende mbo-opleiding bij. En vaak een uitstekende...

Lees meer over ROC van Amsterdam