Technisch Specialist Bedrijfsauto's

ROC van Amsterdam, In Amsterdam
Boek de cursus via de website van de organisator 🤗

Over deze opleiding

Ben jij de technische topper op de bedrijfsautowerkplaats en houd je van mooie en grote trucks en techniek? Dan is de opleiding Technisch Specialist Bedrijfsauto’s iets voor jou! Je weet alles van computersystemen in de vrachtauto en digitale communicatie.

Je bent gespecialiseerd in de complexe diagnoses en reparaties en je spoort ‘vage' klachten zo op. Denk aan geluid, trilling en rijeigenschappen. Je opgedane kennis deel je met je collega’s. Je vindt het leuk om klanten te helpen en werkt graag samen.

Als Technisch Specialist Bedrijfsauto's moet je behoorlijk allround zijn: technisch deskundig, analytisch, verantwoordelijk, klantgericht en communicatief. Je moet kunnen plannen en de kosten in de gaten houden. En net als je collega's werk je, als dat nodig is, na vijf uur gewoon nog even door.

Toekomstperspectief

  • Kleine bedrijfsautowerkplaatsen
  • Grote bedrijven, zoals een merkdealer

Toelatingseisen

  • Werk hebben bij een erkend leerbedrijf
ROC van Amsterdam
Maalderij 37
1185ZC Amstelveen

ROC van Amsterdam

Bij het ROC van Amsterdam (ROCvA) staat jouw talent centraal. Samen ontdekken we waar jij goed in bent en bieden we jou de mogelijkheid om je talent te ontwikkelen! Daar hebben wij een passende mbo-opleiding bij. En vaak een uitstekende...

Lees meer over ROC van Amsterdam