Theater

ROC van Amsterdam, In Amsterdam
Tijdsduur
3 jaar
Taal
Nederlands
Studievorm
Niveau 4 BOL
Tijdsduur
3 jaar
Taal
Nederlands
Studievorm
Niveau 4 BOL
Boek de cursus via de website van de organisator 🤗

Over deze opleiding

Mbo TheaterBen jij een echt podiumdier? Doe dan auditie voor de mbo-opleiding Artiest Theater van het ROC van Amsterdam. Wie weet schitter je over een paar jaar in een professionele productie!

Hoe ziet de opleiding Artiest Theater eruit?

Deze theateropleiding van het ROCvA duurt in totaal drie jaar. Al vanaf het eerste jaar ben je betrokken bij echte theaterprojecten zodat je veel ervaring op kunt doen. Tijdens je studie kun je je specialiseren in het vak van acteur (voor theater, film of animatie) of theatermaker. In de jaren dat je studeert, bouw je meteen al een heel netwerk op. Dit is natuurlijk onmisbaar voor een succesvolle toekomst in de theaterwereld.

Toekomstperspectief

Wat kun je met een diploma op zak?

Veel studenten van deze theateropleiding dromen ervan om zelf het toneel op te gaan. Met je diploma vind je misschien wel werk als acteur. Maar je hebt meer mogelijkheden. Je kunt namelijk ook als theatermaker of als workshopdocent aan de slag. Ben je nog niet klaar om aan het werk te gaan? Kies dan voor een vervolgopleiding aan het hbo.

Toelatingseisen

Toelatingseisen

Studenten die zich willen aanmelden, moeten minimaal in het bezit zijn van een vmbo-diploma of een overgangsbewijs naar 4 havo/vwo. Maar bij de selectieprocedure voor deze theateropleiding draait het eigenlijk vooral om je motivatie en je talent. Tijdens een auditie krijg je de kans om te laten zien wat jouw kwaliteiten zijn. Misschien is dit wel het begin van een mooie carrière!

ROC van Amsterdam
Maalderij 37
1185ZC Amstelveen

ROC van Amsterdam

Bij het ROC van Amsterdam (ROCvA) staat jouw talent centraal. Samen ontdekken we waar jij goed in bent en bieden we jou de mogelijkheid om je talent te ontwikkelen! Daar hebben wij een passende mbo-opleiding bij. En vaak een uitstekende...

Lees meer over ROC van Amsterdam