Samenvatting
Diemen, Hilversum
   
MBO

Over deze opleiding

Tien meter boven de grond met een lekker muziekje aan een dak timmeren? Of juist een mooie houten vloer leggen? Dat timmer jij wel even voor mekaar!

Als timmerman maak, repareer en monteer je dingen van hout. Je plaatst bijvoorbeeld raamkozijnen of deuren, timmert een scheidingswand of maakt een plafond. Dit doe je voor nieuwbouwwoningen, kantoorpanden, winkels of sporthallen. Je werkt dus binnen, maar soms ook buiten. Dat vind jij geen probleem. Je werkt lekker samen met je collega’s. Jullie werken natuurlijk wel veilig en controleren alles goed. Het is niet de bedoeling dat straks het plafond instort! Jij bent een echte vakman en jouw timmermansoog ziet alles.

Werken en leren staat voorop. Je krijgt leuke beroepsopdrachten waarbij de theorie direct behandeld wordt. Een groot gedeelte van de opleiding volg je binnen het leerbedrijf en op school volg je het theoretische gedeelte. Afhankelijk van je wensen kun je het theoriedeel van je opleiding op een aantal manieren volgen:

  • 4 Dagen werken, 1 dag naar school
  • 4,5 Dagen werken en een middag en avond aansluiten naar school

Toekomstperspectief

  • Samenwerkingsverband
  • Aannemers- / metselbedrijf met erkenning als opleidingsbedrijf

Toelatingseisen

  • Positief instroomadvies
  • Werk hebben bij een erkend leerbedrijf

ROC van Amsterdam

ROC van Amsterdam

Bij het ROC van Amsterdam (ROCvA) staat jouw talent centraal. Samen ontdekken we waar jij goed in bent en bieden we jou de mogelijkheid om je talent te ontwikkelen! Daar hebben wij een passende mbo-opleiding bij. En vaak een uitstekende...


Lees meer over ROC van Amsterdam

Contactgegevens ROC van Amsterdam

ROC van Amsterdam

Maalderij 37
1185ZC Amstelveen


Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen beschikbaar.

Wil je in het buitenland studeren?

Op educations.com kun je meer dan 90.000 programma's van internationale topuniversiteiten en over de hele wereld vinden en vergelijken.

Blader door programma's