Zelfstandig Medewerker Leisure & Hospitality Vacansoleil

ROC van Amsterdam
Samenvatting
Amsterdam
   
MBO

Over deze opleiding

Ben je een organisatietalent en vind je het leuk om kinderen en volwassenen een te gekke tijd te bezorgen? Voel jij je thuis op een camping in het buitenland en in de wereld van sport, spel en animatie? Kun je zowel zelfstandig als in een team werken? Dan ben jij een geschikte kandidaat voor de Leisure & Hospitality opleiding van de Vacansoleil Leisure Academy.

Elk studiejaar loop je enkele maanden stage op een camping via Vacansoleil. Om het beste uit jezelf en jouw stage te halen, ben je ook actief in de maanden juli en augustus. Dit is het hoogseizoen, dé periode waarin je het meeste leert. Dan draait de camping op volle toeren, zijn alle voorzieningen open en ontmoet je dagelijks andere campinggasten. Dit betekent dat jouw eigen vakantie op een ander moment plaatsvindt.

Tijdens je eerste stage word je allround ingezet en maak je kennis met de verschillende afdelingen op de camping zoals het restaurant, groen & techniek, winkel, animatie en de receptie. Na deze stage maak je een definitieve keuze voor de animatie (Leisure & Hospitality) of de receptie (Travel & Hospitality). Tijdens je tweede stage ga je in je gekozen richting aan de slag.

Toekomstperspectief

Deze opleiding is ontwikkeld in samenwerking met Vacansoleil. Sterker nog ... Vacansoleil is ook nauw bij de uitvoering van je opleiding betrokken. Die intensieve samenwerking met het bedrijfsleven komt in tal van activiteiten sterk naar voren. Bijvoorbeeld in de bedrijfsbezoeken, gastlessen, meerdaagse excursies en workshops. In alle leerjaren van deze opleiding ga je op stage, in de zomerperiode. Voor de nodige moderne talenkennis kun je Engels, Duits, Frans én Spaans volgen.

Bij onze opleidingen linken wij naar de website Studie in Cijfers van Stichting Samenwerking Beroepsonderwijs Bedrijfsleven (SBB). Daar staat per opleiding informatie over de kwaliteit van die opleiding en de aansluiting op de arbeidsmarkt. Voor deze opleiding zijn bij SBB echter geen gegevens bekend.

ROC van Amsterdam

ROC van Amsterdam

Bij het ROC van Amsterdam (ROCvA) staat jouw talent centraal. Samen ontdekken we waar jij goed in bent en bieden we jou de mogelijkheid om je talent te ontwikkelen! Daar hebben wij een passende mbo-opleiding bij. En vaak een uitstekende...


Lees meer over ROC van Amsterdam

Contactgegevens ROC van Amsterdam

ROC van Amsterdam

Maalderij 37
1185ZC Amstelveen


Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen beschikbaar.

Wil je in het buitenland studeren?

Op educations.com kun je meer dan 90.000 programma's van internationale topuniversiteiten en over de hele wereld vinden en vergelijken.

Blader door programma's