Allround Metselaar

ROC van Flevoland
Samenvatting
Lelystad
2 jaar
   
MBO
Nederlands
Niveau 3

Over deze opleiding

Er is volop werk in de bouw. En als metselaar heb je een bijzonder beroep. Je werkt met je handen en ook vaak in de buitenlucht. Als je van bouwen en metselen houdt dan is deze studie geschikt voor jou! Je wordt opgeleid tot allround metselaar. Je kunt breed ingezet worden in de bedrijfstak bouw.

Deze opleiding bieden wij aan via de BBL. Je kiest voor een studie en voor werken. Je werkt vier dagen per week. Daar heb je een praktijkovereenkomst voor nodig. Je valt dan onder een cao en je krijgt salaris. Eén dag per week krijg je op school theorie.

Toekomstperspectief

Wat kun je worden?

Als je deze opleiding hebt afgerond, kun je aan de slag bij een aannemer om zelfstandig, of onder begeleiding van een voorman of (assistent) uitvoerder, verschillende werkzaamheden uit te voeren in de bouw. Je gaat aan de slag in de nieuwbouw en verbouw, herstel en restauratie of je specialiseren in nieuwe metseltechnieken.

Verder leren?

Je kunt met dit diploma op zak verder leren op niveau 4, bijvoorbeeld voor Kaderfunctionaris bouw, infra en gespecialiseerde aannemerij (uitvoerder).

Toelatingseisen

Je bent van harte welkom met het diploma Metselaar op niveau 2. Voor deze leer- / werkvariant (BBL) is het noodzakelijk dat je voor minimaal 21 uur per week een praktijkovereenkomst hebt met een erkend leer- / werkbedrijf.

ROC van Flevoland

Welkom bij ROC van Flevoland

Bij het ROC van Flevoland staat jouw talent centraal. Samen ontdekken we waar jij goed in bent en bieden wij jou de mogelijkheid om je talent te ontwikkelen. Daar hebben we een passende mbo-opleiding bij met stages of leerbanen op...


Lees meer over ROC van Flevoland

Contactgegevens ROC van Flevoland

ROC van Flevoland

Straat van Florida 1
1334PA Almere

 Bekijk telefoonnummer


Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen beschikbaar.

Wil je in het buitenland studeren?

Op educations.com kun je meer dan 90.000 programma's van internationale topuniversiteiten en over de hele wereld vinden en vergelijken.

Blader door programma's