Artiest 4 drama / musical

ROC van Flevoland
Samenvatting
Almere
3 jaar
   
MBO
Nederlands
Niveau 4 BOL

Over deze opleiding

Sta je graag in de spotlight? En doe je niets liever dan acteren? Dan is de mbo-opleiding Artiest 4 Drama / Musical van het ROC van Flevoland echt iets voor jou!

Hoe ziet de opleiding Artiest 4 Drama / Musical eruit?

Als aankomend acteur wil je maar één ding: spelen. En dat is precies wat je doet bij deze acteeropleiding van het ROCvF. Het theaterproductiebedrijf 'On Stage' staat centraal tijdens je studie. Hier leer je voorstellingen maken en organiseren. Daarnaast zijn er tal van trainingen, workshops en masterclasses waardoor je jouw talent volop kunt ontwikkelen.

Wat leer je bij het ROC van Flevoland?

De mbo-opleiding Artiest 4 Drama / Musical duurt in totaal drie jaar. In die tijd maak je bij het ROC van Flevoland kennis met alle facetten van het vak. Samen met je medestudenten bedenk je voorstellingen en organiseer je evenementen. Natuurlijk is er ook volop aandacht voor het acteren zelf.

Toekomstperspectief

Je hebt je diploma van het ROCvF. En nu?

Deze mbo-opleiding van het ROC van Flevoland bereidt je voor op een carrière als drama- of musicalacteur. Misschien sta je over een paar jaar wel in een grote toneelproductie of scoor je een rol in een mooie tv-serie. Maar ook in pretparken, het onderwijs en in trainingssituaties is er werk te vinden voor geschoolde acteurs. Na de opleiding Artiest 4 Drama / Musical van het ROCvF kun je zelfs doorstromen naar het hbo. De Toneelschool en de Lerarenopleiding Drama zijn populaire vervolgstudies.

Toelatingseisen

Toelatingseisen

Ben je in het bezit van een vmbo-diploma of een overgangsbewijs naar 4 havo/vwo? Dan mag je je aanmelden voor de acteeropleiding van het ROCvF. Maar je vooropleiding zegt natuurlijk niet alles. Daarom mag je tijdens een auditie jouw talent voor acteren laten zien. Alleen de beste studenten mogen beginnen aan de mbo- opleiding Artiest 4 Drama / Musical van het ROC van Flevoland.

ROC van Flevoland

Welkom bij ROC van Flevoland

Bij het ROC van Flevoland staat jouw talent centraal. Samen ontdekken we waar jij goed in bent en bieden wij jou de mogelijkheid om je talent te ontwikkelen. Daar hebben we een passende mbo-opleiding bij met stages of leerbanen op...


Lees meer over ROC van Flevoland

Contactgegevens ROC van Flevoland

ROC van Flevoland

Straat van Florida 1
1334PA Almere

 Bekijk telefoonnummer


Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen beschikbaar.

Wil je in het buitenland studeren?

Op educations.com kun je meer dan 90.000 programma's van internationale topuniversiteiten en over de hele wereld vinden en vergelijken.

Blader door programma's