Chauffeur Goederenvervoer

ROC van Flevoland
Samenvatting
Almere
1 tot 2 jaar
   
MBO
Nederlands
Niveau 2

Over deze opleiding

Je bent zelfstandig bezig en het is geen baan waarbij je de hele dag achter een bureau zit. Je komt nog eens ergens. De laad- en losplaatsen vind je overal in Nederland, maar natuurlijk ook over de grens. Ben je zelfstandig, geconcentreerd en stressbestendig? Zoek je dynamiek in een wereld die altijd letterlijk in beweging is? Dan is deze opleiding echt wat voor jou!

Deze opleiding bieden wij aan via de BBL. Je kiest voor een beroep en voor werken. Je werkt vier dagen per week. Daar heb je een leerarbeidsovereenkomst voor nodig. Je valt dan onder een cao en je krijgt salaris. De school helpt je bij het zoeken naar een erkend leerbedrijf.

Toekomstperspectief

Wat kun je worden?

Als Chauffeur goederenvervoer verzorg je met zwaar materieel het vervoer tussen meerdere laad- en losplaatsen in binnen- en buitenland. Naast het vervoeren van goederen moet je ook de administratie daarvan bijhouden. Je hebt de verantwoordelijkheid over de vracht, het voertuig en de medeweggebruikers. Daarbij houd je de milieuaspecten en de veiligheid nauwlettend in de gaten. Door je gedrag en uiterlijk ben je het ‘visitekaartje’ van het bedrijf waar je voor werkt.

Verder leren?

Met dit diploma op zak kan je verder leren op niveau 3, bijvoorbeeld voor Logistiek teamleider of Planner wegtransport.

Toelatingseisen

Je bent van harte welkom met een vmbodiploma basisberoepsgerichte leerweg, of mbo-diploma niveau 1.

ROC van Flevoland

Welkom bij ROC van Flevoland

Bij het ROC van Flevoland staat jouw talent centraal. Samen ontdekken we waar jij goed in bent en bieden wij jou de mogelijkheid om je talent te ontwikkelen. Daar hebben we een passende mbo-opleiding bij met stages of leerbanen op...


Lees meer over ROC van Flevoland

Contactgegevens ROC van Flevoland

ROC van Flevoland

Straat van Florida 1
1334PA Almere

 Bekijk telefoonnummer

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen beschikbaar.

Wil je in het buitenland studeren?

Op educations.com kun je meer dan 90.000 programma's van internationale topuniversiteiten en over de hele wereld vinden en vergelijken.

Blader door programma's