Commercieel Medewerker Binnendienst (+ Vakroute 2/3)

ROC van Flevoland
Samenvatting
Almere
1,5 tot 2 jaar
   
MBO
Nederlands
Niveau 3

Over deze opleiding

Vind je werken in de verkoop leuk? Zie jij het als een uitduiding om met jouw klanten tot de beste deal te komen? Hou je van regelen, organiseren en coördineren? En ben je communicatief vaardig? Dan is deze studie misschien wel iets voor jou!

Deze opleiding wordt aangeboden in de BOL. Als je leren leuk vindt en houdt van de regelmaat van school, dan is deze studie wat voor jou. Je doet veel praktijkervaring op tijdens stages. Die stage loop je bij een erkend leerbedrijf. Hierdoor is de dagopleiding toch heel praktijkgericht.

Toekomstperspectief

Wat kun je worden?

Als binnendienstmedewerker heb je een veelzijdig takenpakket en onderhoud je vanuit het kantoor het contact met klanten. Gaat het om de verkoop, dan presenteer je bijvoorbeeld producten in de showroom, adviseer je klanten en verwerk je orders. Aan de inkoopkant richt je je op het voorraadbeheer, vraag je offertes op en doe je bestellingen. In deze dynamische baan werk je veel met cijfers, maar moet je ook heel klantvriendelijk kunnen werken!

Verder leren?

Met dit diploma op zak kun je verder leren op niveau 4, voor bijvoorbeeld Afdelingsmanager, Junior Account Manager, Ondernemer detailhandel.

Toelatingseisen

Een van onderstaande eisen / vooropleidingen is voldoende om je aan te melden:
  • diploma’s en/of certificaten en/of (werk-)ervaring ter beoordeling van de toelatings- en/of plaatsingscommissie
  • overgangsbewijs 3-4 havo/vwo
  • diploma Verkoper detailhandel 2
  • vmbo-diploma Kb/G/T-leerweg Wil je de Vakroute volgen? Dan ben je welkom met een niveau 2 diploma, bijvoorbeeld Administratief medewerker 2. Een intakegesprek of toets kan deel uitmaken van de toelatingsprocedure.

ROC van Flevoland

Welkom bij ROC van Flevoland

Bij het ROC van Flevoland staat jouw talent centraal. Samen ontdekken we waar jij goed in bent en bieden wij jou de mogelijkheid om je talent te ontwikkelen. Daar hebben we een passende mbo-opleiding bij met stages of leerbanen op...


Lees meer over ROC van Flevoland

Contactgegevens ROC van Flevoland

ROC van Flevoland

Straat van Florida 1
1334PA Almere

 Bekijk telefoonnummer

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen beschikbaar.

Wil je in het buitenland studeren?

Op educations.com kun je meer dan 90.000 programma's van internationale topuniversiteiten en over de hele wereld vinden en vergelijken.

Blader door programma's