Logistiek medewerker 2 (+Vakroute 2/3)

ROC van Flevoland
Samenvatting
Almere
1 tot 2 jaar
   
MBO
Nederlands
Niveau 2 BOL/BBL

Over deze opleiding

De logistieke sector is belangrijk voor de Nederlandse economie. Lijkt het jou wel wat om goederen verzendklaar te maken en vrachtwagens te laden en lossen? Kies dan voor de mbo-opleiding Logistiek Medewerker 2 (+Vakroute 2/3) van het ROC van Flevoland!

Hoe ziet de opleiding Logistiek Medewerker 2 (+Vakroute 2/3) eruit?

Bij de vakroute van het ROCvF volg je veel praktijkgerichte lessen en stages. Op deze manier word je opgeleid tot een echte vakman of -vrouw. Studenten van het ROC van Flevoland kunnen kiezen voor de BOL- of de BBL-variant. Het is maar net wat jij prettig vindt.

Wat leer je bij deze mbo-opleiding?

De docenten van het ROC van Flevoland zorgen ervoor dat je een stevige basis hebt om als logistiek medewerker aan de slag te gaan. Je volgt een aantal basisvakken, zoals Nederlands, rekenen en ICT. Daarnaast leer je hoe je goederen ontvangt, opslaat en verzendt. Bij het ROCvF ga je zelfs bezig met geautomatiseerde voorraadsystemen zodat je helemaal up-to-date bent.

Toekomstperspectief

Wat kun je met een diploma van het ROCvF?

Na je examen kun je gaan werken als logistiek medewerker bij een groothandel, distributiecentrum of een andere logistieke dienstverlener. Hier ben je verantwoordelijk voor het laden en lossen, en voor het verzamelen en verzendklaar maken van goederen. Met een mbo-diploma Logistiek Medewerker 2 (+Vakroute 2/3) kun je bij het ROCvF ook doorstromen naar een studie op niveau 3. De opleiding Logistiek Teamleider is bijvoorbeeld een perfecte vervolgstudie.

Toelatingseisen

Toelatingseisen

Met een vmbo-diploma basisberoepsgerichte leerweg mag je je inschrijven voor de mbo-opleiding Logistiek Medewerker 2 (+Vakroute 2/3). Ook met een mbo-diploma op niveau 1 ben je welkom bij het ROC van Flevoland.

Zie jij een baan in de logistieke sector wel zitten? Zet dan vandaag nog de eerste stap en vraag meer informatie aan!

ROC van Flevoland

Welkom bij ROC van Flevoland

Bij het ROC van Flevoland staat jouw talent centraal. Samen ontdekken we waar jij goed in bent en bieden wij jou de mogelijkheid om je talent te ontwikkelen. Daar hebben we een passende mbo-opleiding bij met stages of leerbanen op...


Lees meer over ROC van Flevoland

Contactgegevens ROC van Flevoland

ROC van Flevoland

Straat van Florida 1
1334PA Almere

 Bekijk telefoonnummer


Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen beschikbaar.

Wil je in het buitenland studeren?

Op educations.com kun je meer dan 90.000 programma's van internationale topuniversiteiten en over de hele wereld vinden en vergelijken.

Blader door programma's