Samenvatting
Lelystad
2 jaar
   
MBO
Nederlands
Niveau 2

Over deze opleiding

Heb je gevoel voor detail en kleur? Ben je handig en secuur? Dan is deze opleiding misschien wel iets voor jou. Je werkt zowel in teamverband als individueel, meestal op locatie, maar soms ook in de werkplaats.

Als je leren leuk vindt en houdt van de regelmaat van school, dan is de BOL wat voor jou. Je doet praktijkervaring op tijdens stages. Die stage loop je bij een erkend leerbedrijf. Hierdoor is de BOL heel praktijkgericht. Als je liever niet de hele week naar school gaat, dan is de BBL jouw keuze. Je kiest voor een combinatie van werken en leren. Daar heb je een praktijkovereenkomst voor nodig. Je werkt vier dagen per week. Eén dag per week krijg je op school theorie.

Toekomstperspectief

Wat kun je worden?

De Medewerker schilderen is veelal in loondienst werkzaam in de schildersen onderhoudsbedrijfstak. Je voert je werkzaamheden uit voor diverse opdrachtgevers binnen de sectoren woningbouw, de utiliteitsbouw, de renovatie- / verbouw, de nieuwbouw en het resultaatgericht vastgoedonderhoud. Je schildert in de (nieuw)bouw en voert onderhoudsschilderwerk uit. Dat kan binnen zijn, maar ook buiten.

Verder leren?

Na het behalen van dit diploma kun je ervoor kiezen door te leren in één van onze mbo niveau 3 opleidingen.

Toelatingseisen

Je bent van harte welkom met minimaal het vmbo-diploma basisberoepsgerichte leerweg of met de opleiding assistent schilderen /  industriële lakverwerking 1 of Entree-opleiding. Voor de opleiding in de BBL is het noodzakelijk dat je voor minimaal 21 uur per week een praktijkovereenkomst hebt in een erkend leer- / werkbedrijf.

ROC van Flevoland

Welkom bij ROC van Flevoland

Bij het ROC van Flevoland staat jouw talent centraal. Samen ontdekken we waar jij goed in bent en bieden wij jou de mogelijkheid om je talent te ontwikkelen. Daar hebben we een passende mbo-opleiding bij met stages of leerbanen op...


Lees meer over ROC van Flevoland

Contactgegevens ROC van Flevoland

ROC van Flevoland

Straat van Florida 1
1334PA Almere

 Bekijk telefoonnummer


Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen beschikbaar.

Wil je in het buitenland studeren?

Op educations.com kun je meer dan 90.000 programma's van internationale topuniversiteiten en over de hele wereld vinden en vergelijken.

Blader door programma's