Cursussen & Trainingen

3D Graphics Certificate

SAE Institute Amsterdam, In Amsterdam
Tijdsduur
24 weken
Next course start
Studievorm
Deeltijd
Tijdsduur
24 weken
Next course start
Studievorm
Deeltijd
Boek de cursus via de website van de organisator 🤗

Over deze opleiding

3D Graphics Certificate - SAE Institute AmsterdamAnimaties worden steeds vaker in games, muziekvideo's en films gebruikt. Lijkt het jou een uitdaging om in deze creatieve branche te werken? Meld je aan voor de cursus 3D Graphics Certificate van SAE Institute en de eerste stap is gezet!

3D Graphics Certificate: praktijkgericht én creatief

Een goede 3D animator creëert virtuele omgevingen en boeiende karakters. Door de beschikbare technieken op een professionele en creatieve manier te gebruiken, komt de animatie helemaal tot leven. Klinkt lastig? Met een opleiding van SAE Institute bereik je al snel verrassend resultaten. Dat komt omdat de 3D Graphics opleiding erg praktijkgericht is. De docenten leren je alle technieken die jij als toekomstig animator nodig hebt. Na een aantal weken heb je zelfs al je eerste eigen animatie gemaakt.

Wat leer je bij deze opleiding?

Tijdens je studie werk je met professionele softwarepakketten zoals Autodesk Maya en Adobe Photoshop. Je leert onder andere hoe je 3D modellen maakt en hoe je texturen aanbrengt. Ook ga je bezig met belichtingstechnieken zodat jouw 3D wereld er nóg realistischer uitziet. Daarnaast zijn er een aantal specialistische technieken waar je mee leert omgaan, zoals:

  • Key frames
  • Cameratechnieken
  • Loop cycles
  • Motion capture

Al deze vaardigheden maken maken van jou een complete 3D animator die zo aan het werk kan.

Aankomende startdata

2 verkrijgbaar

Maart

  • Default Event Type
  • Amsterdam

September

  • Default Event Type
  • Amsterdam

Toekomstperspectief

Wat kun je met een 3D Graphics Certificate op zak?

Deze opleiding is het begin van een carrière in de richting 3D animatie, visuele effecten of game art. Je diploma kun je natuurlijk ook gebruiken als opstap voor een vervolgstudie bij SAE Institute.

Toelatingseisen

Toelatingseisen

Voor deze cursus heb je geen specifieke vooropleiding nodig. Wel moet je minimaal 16 jaar oud zijn om deel te kunnen nemen.

Wil jij graag een cursus volgen waarin je al jouw creativiteit kwijt kunt? En ben je daarnaast ook nog eens handig met computers? Vraag dan direct meer informatie aan!

SAE Institute Amsterdam
Johan van Hasseltweg 31
1021 KN Amsterdam

SAE Institute Amsterdam

SAE Institute Amsterdam is gelegen in levendig Amsterdam-Noord, het creatieve hart van Amsterdam en een van de snelst groeiende gebieden van de stad. Het gebied ligt dicht bij het Centraal Station (een kort tripje met de pont over het IJ),...

Lees meer over SAE Institute Amsterdam