Cursussen & Trainingen

Web Design & Development Diploma

SAE Institute Amsterdam, In Amsterdam
Tijdsduur
12 mnd vol- tot 24 mdn deeltijd
Studievorm
Voltijd/Deeltijd
Tijdsduur
12 mnd vol- tot 24 mdn deeltijd
Studievorm
Voltijd/Deeltijd
Boek de cursus via de website van de organisator 🤗

Over deze opleiding

Web Design & Development Diploma - SAE Institute AmsterdamBen jij geïnteresseerd in de allerlaatste webontwikkelingen en -technieken? Maar wil je wel een baan waarin je ook je creativiteit kwijt kunt? Dan zit je met een Web Design & Development diploma van SAE Institute helemaal goed!

Een goede basis als webspecialist

Bij de Web Design & Development opleiding ga je bezig met de technische én creatieve aspecten binnen je vakgebied. En juist die combinatie maakt deze studie zo interessant. Voor een goede technische basis leer je onder andere werken met HTML, Java, PHP en CSS. Hiermee kun je op elke plek ter wereld de mooiste websites maken. Ook ga je bezig met computer graphics en het ontwikkelen van creatieve webapplicaties. Zo word je een echte webspecialist.

Welke modules zijn er?

Tijdens deze opleiding van SAE Institute volg je modules als:

  • Grondbeginselen van Grafisch Vormgeving en Ontwerp
  • Web vormgeving en ontwikkeling
  • Motion graphics en interactiviteit
  • Geavanceerde Webontwikkeling en eindproject

Je begint de studie met onderwerpen als typologie, kleurtheorie en ontwerpbeginselen. Aan het einde kun je zelfs werken met geavanceerde technieken en toepassingen in scripting. Webdesign heeft voor jou nu geen geheimen meer.

Toekomstperspectief

Wat kun je worden met een Web Design & Development diploma?

De opleiding Web Design & Development is een mooie start van je carrière als webdesigner, PHP ontwerper of multimedia ontwikkelaar. Veel oud-studenten vinden een baan in de web-industrie of bij een app ontwikkelaar. Maar je kunt natuurlijk ook gaan werken in de social media sector of bij een marketingbureau. Jouw talent is overal te gebruiken!

Toelatingseisen

Toelatingseisen

Om te worden toegelaten tot de Web Design & Development opleiding moet je minimaal 18 jaar zijn. Een middelbare schooldiploma geeft je je al toegang tot deze technische, creatieve studie. Ben je 21 jaar of ouder? Dan is je vooropleiding niet meer van belang.

Bij deze opleiding kun je kiezen voor een voltijd- of deeltijdvariant. Zo stel je gemakkelijk de studie samen die bij je past!

SAE Institute Amsterdam
Johan van Hasseltweg 31
1021 KN Amsterdam

SAE Institute Amsterdam

SAE Institute Amsterdam is gelegen in levendig Amsterdam-Noord, het creatieve hart van Amsterdam en een van de snelst groeiende gebieden van de stad. Het gebied ligt dicht bij het Centraal Station (een kort tripje met de pont over het IJ),...

Lees meer over SAE Institute Amsterdam