Bekijk studentum.nl als: Mobiele site

Hbo bachelor Interior Design & Styling

Saxion Next
Samenvatting
Deventer
4 jaar
   
HBO Bachelor
Nederlands
Voltijd

Videopresentatie

                 

Hbo bachelor Interior Design & Styling

Hbo Interior Design & Styling - Saxion NextHeb jij oog voor design en styling? En wil je jouw creatieve visie graag verder ontwikkelen? Schrijf je dan in voor de hbo opleiding Interior Design & Styling van Saxion Next en de Jan des Bouvrie Academie!

Wat leer je bij de opleiding Interior Design & Styling?

De Interior Design & Styling opleiding van Saxion Next is ontwikkeld in samenwerking met de Jan des Bouvrie Academie. Onder begeleiding van topdocenten leer je in vier jaar tijd alles over design, styling, architectuur, ruimtelijke vormgeving en tuininrichting. Je maakt kennis met de mooiste ontwerpen uit het verleden, maar natuurlijk is er bij deze studie ook volop aandacht voor de nieuwste trends. Als designer is het van groot belang dat je je eigen stijl en visie hebt. De docenten van de Jan des Bouvrie Academie stimuleren je voortdurend om jouw unieke stijl te ontdekken en ontwikkelen. Dit doe je door veel te tekenen, te experimenteren en door kritisch naar je eigen werk te kijken. Daarnaast ligt er bij de opleiding Interior Design & Styling veel nadruk op samenwerking en communicatie. Deze vaardigheden helpen je om in de toekomst goed met je opdrachtgevers om te kunnen gaan.

Toekomstperspectief

Wat kun je worden met je diploma?

Na de opleiding Interior Design & Styling aan de Jan des Bouvrie Academie kun je bijvoorbeeld gaan werken als interieurontwerper, verkoopadviseur of als stylist bij een woonmagazine. Ben je wel een ondernemend type? Misschien zie je het dan wel zitten om een eigen ontwerpbureau te starten. Dankzij jouw opleiding aan de Jan des Bouvrie Academie heb je hier in ieder geval alle kennis voor in huis!

Toelatingseisen

Wil jij je creatieve kant verder ontwikkelen aan de Jan des Bouvrie Academie? Dan heb je minimaal een havo- of vwo-diploma nodig. Ook met een mbo-diploma op niveau 4 mag je beginnen aan de bacheloropleiding Interior Design & Styling. Na je aanmelding word je uitgenodigd voor een toelatingsassessment. Op deze toelatingsdag voer je een aantal opdrachten uit zodat gekeken kan worden op je geschikt bent voor de opleiding.

Diploma

De hbo opleiding Interior Design & Styling neemt in totaal vier jaar in beslag. Als je de benodigde 240 studiepunten bij elkaar hebt, mag je je diploma ophalen. Tijdens de studieperiode ga je twee dagen per week naar school. De overige tijd is gereserveerd voor zelfstudie, excursie en het werken aan je portfolio. Schuilt er in jou een echt design talent? Zet dan direct de eerste stap en vraag vrijblijvend meer informatie aan!

Kosten

Wil je meer weten over de kosten voor de hbo bachelor opleiding Interior Design & Styling? Bezoek dan de website van Saxion Next of doe een informatieaanvraag!

Saxion Next

Ben je op zoek naar een bijzondere hbo-opleiding? Wil je graag studeren op een hogeschool waar je geen nummer bent? En vind je praktijkgericht leren belangrijk?  Dan is Saxion Next wat voor jou.Saxion Next biedt namelijk unieke, particuliere hbo-opleidingen. Opgezet...


Lees meer over Saxion Next

Volg Saxion Next op Facebook!

Meer informatie? Vul hieronder je gegevens in. Dit is vrijblijvend!

Vul je gegevens in als je interesse hebt in Hbo bachelor Interior Design & Styling en meer wilt weten.

 Vul je contactgegevens in

 Stuur een informatieaanvraag

 Ontvang gratis informatie van de onderwijsinstelling

Contactgegevens Saxion Next

Saxion Next

Handelskade 75
7417 DH Deventer

Gratis informatie aanvragen

Wil je meer weten over Hbo bachelor Interior Design & Styling? Vul dan onderstaand aanvraagformulier in! De onderwijsinstelling neemt dan zo snel mogelijk contact met je op.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen beschikbaar.

Wil je in het buitenland studeren?

Op educations.com kun je meer dan 90.000 programma's van internationale topuniversiteiten en over de hele wereld vinden en vergelijken.

Blader door programma's