Business, IT & Management

Saxion
Samenvatting
Deventer, Enschede
4 jaar
   
HBO Bachelor
Nederlands
Voltijd

Over deze opleiding

Business, IT & Management


Kies jij voor Business, IT & Management op Saxion?

Ben jij van de nieuwste technologische ontwikkelingen? Houd jij de laatste trends nauw bij en wil jij een carrière maken in de ICT wereld? Saxion is een hogeschool waar je de hbo-opleiding Business, IT & Management (BIM)  kunt volgen.

Waarom Business, IT & Management bij Saxion?

Op de hbo-opleiding Business IT & Management (voorheen Bedrijfskundige Informatica) word je opgeleid tot een specialist die werkt op het vlak van de organisatie, de inzet van IT en de gebruiker. Nu technologie een steeds grotere rol begint te spelen in organisaties, is bijna iedere organisaties op zoek naar specialisten die verstand hebben van informatiesystemen.
Saxion leert jou wat de mogelijkheden zijn op het gebied zijn van IT en hoe je dit het beste kunt vertalen naar de gebruikers toe. Binnen de hbo-opleiding van Saxion concentreer je je op de onderdelen Business, IT en Management. Je leert ‘cloud computing’ en hoe je social media het beste kunt inzetten in een organisatie.

Beroepsmogelijkheden hbo Business, IT & Management

Met een hbo-opleiding in Business, IT & Management kun jij in bijna elke organisatie werken. Wat dacht je van een IT manager bij een grote multinational? Of een webadviseur bij een groot merk? Wil je niet als een IT manager te werk gaan maar je eigen bedrijf starten? Dat kan, met de hbo-opleiding van Saxion! Je kunt te werk gaan als een zelfstandige onafhankelijke IT adviseur of je eigen bedrijf starten op het gebied van internet, multimedia en automatiseringsopleidingen.


Verder kun je werken als:

  • informatiespecialist
  • projectmedewerker
  • webadviseur
  • gebruikersondersteuner
  • verandermanager
  • business- en managementconsultant
  • projectleider
  • informatiemanager (IT-manager)
  • applicatie- of webontwikkelaar
  • coordinator informatievoorziening

Saxion

Saxion is een onderwijsinstelling voor het hoger beroepsonderwijs. Saxion heeft in totaal drie vestigingen in Nederland, namelijk in Apeldoorn, Deventer en Enschede. Deze hogeschool heeft een groot aanbod aan kwalitatieve opleidingen waar je als student uit kunt kiezen. Bij Saxion...


Lees meer over Saxion

Vul hieronder jouw gegevens in.

Vul je gegevens in als je interesse hebt in Business, IT & Management en meer wilt weten.

 Vul je contactgegevens in

 Stuur een informatieaanvraag

 Ontvang gratis informatie van de onderwijsinstelling

Contactgegevens Saxion

Saxion

M.H. Tromplaan 28
7513 AB Enschede

 Bekijk telefoonnummer
www.saxion.nl


Gratis informatie aanvragen

Wil je meer weten over Business, IT & Management? Vul dan onderstaand aanvraagformulier in! De onderwijsinstelling neemt dan zo snel mogelijk contact met je op.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen beschikbaar.

Wil je in het buitenland studeren?

Op educations.com kun je meer dan 90.000 programma's van internationale topuniversiteiten en over de hele wereld vinden en vergelijken.

Blader door programma's