Elektrotechniek

Saxion
Samenvatting
Enschede
4 jaar
   
HBO Bachelor
Nederlands
Voltijd

Over deze opleiding

Elektrotechniek - Saxion

De toekomst ligt in jouw handen met hbo Elektrotechniek

De technologie wordt steeds belangrijker in onze leven en vooral in de toekomst zal het zich ontwikkelen naar een nieuw niveau. Als jij geïnteresseerd bent in het bedenken van nieuwe electronica, zoals elektronische auto’s, dan is de hbo-opleiding Elektrotechniek op Hogeschool Saxion in Enschede voor jou weggelegd!

Wat houdt de hbo-opleiding Elektrotechniek bij Saxion in?

De hbo-opleiding Elektrotechniek leert jou de producten van de toekomst te ontwikkelen. Je leert op Hogeschool Saxion in Enschede duurzame energie systemen te ontwikkelen voor een beter milieu. Je leert dus niet alleen alles over elektrotechniek, maar je leert ook hoe je om moet gaan met energie. Daarnaast doe je op Hogeschool Saxion in Enchede veel praktijk ervaring op, door mee te draaien met veel projecten. Hierdoor leer je samen te werken met mensen in projecten. Bij Saxion in Enschede kun jij je ook internationaal oriënteren en ervaring opdoen in elektrotechnologie in het buitenland.

Wat is Elektrotechniek?

We houden ons continu bezig met elektrotechniek. Sterker nog, we kunnen er niet meer zonder leven. De televisie, mobile telefonie, auto elektronica en niet te vergeten duurzame energie. Na de hbo-opleiding Elektrotechniek ga jij een carrière tegemoet als elektrotechnische ingenieur.

Enkele voorbeelden van beroepen zijn:

  • Adviseur duurzame energie
  • Hardware ontwerper
  • Projectleider
  • Quality manager
  • Elektrotechnicus
  • Automatiseringsspecialist
  • Test engineer
  • Productspecialist
  • Embedded Systems Designer

Saxion

Saxion is een onderwijsinstelling voor het hoger beroepsonderwijs. Saxion heeft in totaal drie vestigingen in Nederland, namelijk in Apeldoorn, Deventer en Enschede. Deze hogeschool heeft een groot aanbod aan kwalitatieve opleidingen waar je als student uit kunt kiezen. Bij Saxion...


Lees meer over Saxion

Vul hieronder jouw gegevens in.

Vul je gegevens in als je interesse hebt in Elektrotechniek en meer wilt weten.

 Vul je contactgegevens in

 Stuur een informatieaanvraag

 Ontvang gratis informatie van de onderwijsinstelling

Contactgegevens Saxion

Saxion

M.H. Tromplaan 28
7513 AB Enschede

 Bekijk telefoonnummer
www.saxion.nl

Gratis informatie aanvragen

Wil je meer weten over Elektrotechniek? Vul dan onderstaand aanvraagformulier in! De onderwijsinstelling neemt dan zo snel mogelijk contact met je op.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen beschikbaar.

Wil je in het buitenland studeren?

Op educations.com kun je meer dan 90.000 programma's van internationale topuniversiteiten en over de hele wereld vinden en vergelijken.

Blader door programma's