Fiscaal Recht en Economie

Saxion
Samenvatting
Enschede
4 jaar
   
HBO Bachelor
Nederlands
Voltijd

Over deze opleiding

Fiscaal Recht en Economie

Kies voor Fiscaal Recht en Economie!

Wist jij dat de Egyptenaren belastinggeld betaalden aan farao’s? Belastingen bestaan al eeuwen. Tegenwoordig wordt belastinggeld besteed aan sociale voorzieningen, infrastructuur en onderwijs. Het fiscale stelsel is een bijzonder ingewikkeld systeem, omdat de wetten en regels alsmaar veranderen. Burgers hebben daarom behoefte aan deskundigen die verstand hebben van fiscaal recht. Als jij voor Fiscaal Recht en Economie kiest op Hogeschool Saxion, dan vergroot jij je kansen op een baan.

Wat leer je tijdens de hbo-opleiding Fiscaal Recht en Economie?

Op Hogeschool Saxion kun jij Fiscaal recht studeren. Hbo Fiscaal Recht en Economie op Hogeschool Saxion duurt 4 jaar. Tijdens deze hbo-opleiding leer je niet alleen de theorie kennen, maar ga je ook aan de slag met projecten. Je gaat samen met studenten opdrachten uit de praktijk behandelen. De hbo-opleiding Fiscaal Recht en Economie biedt je ook de kans om een opdracht op een accountantskantoor of bank uit te voeren, zodat je nog meer praktijkervaring opdoet.

Beroepenvelden Fiscaal Recht en Economie

Met de hbo-opleiding Fiscaal Recht en Economie kun je veel kanten op. Het arbeidsaanbod is vrij groot. Als fiscaal econoom kun je een eigen bedrijf beginnen en werken als zelfstandig belastingadviseur, maar ook werken bij:

  • Belastingdienst
  • Verzekeringsmaatschappijen
  • Belasting aangifte- en adviespraktijken
  • Administratiekantoren
  • Accountantsmaatschappijen
  • Banken
  • Overheid

Saxion

Saxion is een onderwijsinstelling voor het hoger beroepsonderwijs. Saxion heeft in totaal drie vestigingen in Nederland, namelijk in Apeldoorn, Deventer en Enschede. Deze hogeschool heeft een groot aanbod aan kwalitatieve opleidingen waar je als student uit kunt kiezen. Bij Saxion...


Lees meer over Saxion

Vul hieronder jouw gegevens in.

Vul je gegevens in als je interesse hebt in Fiscaal Recht en Economie en meer wilt weten.

 Vul je contactgegevens in

 Stuur een informatieaanvraag

 Ontvang gratis informatie van de onderwijsinstelling

Contactgegevens Saxion

Saxion

M.H. Tromplaan 28
7513 AB Enschede

 Bekijk telefoonnummer
www.saxion.nl

Gratis informatie aanvragen

Wil je meer weten over Fiscaal Recht en Economie? Vul dan onderstaand aanvraagformulier in! De onderwijsinstelling neemt dan zo snel mogelijk contact met je op.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen beschikbaar.

Wil je in het buitenland studeren?

Op educations.com kun je meer dan 90.000 programma's van internationale topuniversiteiten en over de hele wereld vinden en vergelijken.

Blader door programma's