Podotherapie

Saxion
Samenvatting
Enschede
4 jaar
   
HBO Bachelor
Nederlands
Voltijd

Over deze opleiding

Podotherapie - Saxion

Volg de Hbo-opleiding Podotherapie bij Saxion!

Wil jij mensen helpen met een voetafwijking of voetblessure, of mensen met suikerziekte? Als je de hbo-opleiding Podotherapie bij Saxion volgt kun jij je hierin specialiseren en een podotherapeut worden.  De hbo-opleiding Podotherapie is nog vrij nieuw en jong en volop in ontwikkeling.

Hoe ziet de hbo-opleiding Podotherapie uit?

Mensen die last hebben van hun rug, knie, voet of heup gaan langs een podotherapeut. De podotherapeut onderzoekt de klachten van de patiënten. De podotherapeut gaat de houding van het lichaam onderzoeken en de manier van lopen. De hbo-opleiding Podotherapie bij Saxion vraagt veel initiatief, inzet en zelfstandigheid van haar studenten, omdat je veel verantwoordelijkheid draagt voor het inrichten van jouw eigen studie. Elke periode stel je namelijk je eigen persoonlijke opleidingsplan samen en werk je uit dit vertrekpunt.

Toekomstperspectief hbo Podotherapie

De hbo-opleiding podotherapie wordt steeds populairder in Nederland en in het buitenland, omdat de vraag naar podotherapeuten steeds meer en meer toeneemt. Na de hbo-opleiding podotherapie kun jij je eigen praktijk beginnen als podotherapeut, maar je kunt natuurlijk ook werken in een:

  • Sportclub
  • Een ziekenhuis
  • Gezondheidscentrum
  • Revalidatiecentrum
  • Particuliere praktijk
  • Verpleeghuis

Saxion

Saxion is een onderwijsinstelling voor het hoger beroepsonderwijs. Saxion heeft in totaal drie vestigingen in Nederland, namelijk in Apeldoorn, Deventer en Enschede. Deze hogeschool heeft een groot aanbod aan kwalitatieve opleidingen waar je als student uit kunt kiezen. Bij Saxion...


Lees meer over Saxion

Vul hieronder jouw gegevens in.

Vul je gegevens in als je interesse hebt in Podotherapie en meer wilt weten.

 Vul je contactgegevens in

 Stuur een informatieaanvraag

 Ontvang gratis informatie van de onderwijsinstelling

Contactgegevens Saxion

Saxion

M.H. Tromplaan 28
7513 AB Enschede

 Bekijk telefoonnummer
www.saxion.nl

Gratis informatie aanvragen

Wil je meer weten over Podotherapie? Vul dan onderstaand aanvraagformulier in! De onderwijsinstelling neemt dan zo snel mogelijk contact met je op.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen beschikbaar.

Wil je in het buitenland studeren?

Op educations.com kun je meer dan 90.000 programma's van internationale topuniversiteiten en over de hele wereld vinden en vergelijken.

Blader door programma's