Stedenbouwkundig Ontwerpen

Saxion
Samenvatting
Deventer
4 jaar
   
HBO Bachelor
Nederlands
Voltijd

Over deze opleiding

Stedenbouwkundig Ontwerpen

Ben jij creatief genoeg voor de hbo-opleiding Stedenbouwkundig Ontwerpen?

Bij Saxion kun je terecht voor de hbo-opleiding stedenbouwkundig ontwerpen, een ontwerp opleiding waar je je creativiteit en talent vorm kunt geven. Heb jij tekentalent en wil je deze verder ontwikkelen? Kies dan voor de hbo-opleiding Stedenbouwkundig Ontwerpen.

Denken én doen op Saxion!

Tijdens de hbo ontwerp opleiding Stedenbouwkundig Ontwerpen op Saxiom leer je hoe en waarom je de ruimte om ons heen kunt inrichten. Deze speciale hbo-opleiding geeft je  de inzicht over de mogelijkheden die ruimtes bieden en wat de consequenties zijn voor uitvoerders en gebruikers. Tijdens de hbo-opleiding Stedenbouwkundig ontwerpen ga je aan de slag met tekenen, op zowel papier als digitaal. Daarnaast krijg je vakken als:

  • planeconomie
  • maquettebouw
  • vormleer
  • architectuur
  • sociologie
  • filosofie

De ontwerp opleiding van Saxion leert je je creativiteit uit te werken tot een concreet concept en vervolgens een ontwerp hiervan te maken.

Stedenbouwkundig Ontwerpen is in trek!

Na de hbo Stedenbouwkundig Ontwerpen ben jij in staat om steden te bouwen! Iets waar je trots op kunt zijn! Als jij grafisch talent hebt, dan is dit de juiste opleiding voor jou! Grafische ontwerpers en architecturen uit Nederland zijn tevens internationaal erg gewild. Steeds meer en meer landen bieden Nederlanders die een ontwerp opleiding hebben gevolgd een baan aan in het buitenland.  Wil jij ook meedenken over hoe je bepaalde steden, ruimtes en landschappen het beste kunt inrichten?

Saxion

Saxion is een onderwijsinstelling voor het hoger beroepsonderwijs. Saxion heeft in totaal drie vestigingen in Nederland, namelijk in Apeldoorn, Deventer en Enschede. Deze hogeschool heeft een groot aanbod aan kwalitatieve opleidingen waar je als student uit kunt kiezen. Bij Saxion...


Lees meer over Saxion

Vul hieronder jouw gegevens in.

Vul je gegevens in als je interesse hebt in Stedenbouwkundig Ontwerpen en meer wilt weten.

 Vul je contactgegevens in

 Stuur een informatieaanvraag

 Ontvang gratis informatie van de onderwijsinstelling

Contactgegevens Saxion

Saxion

M.H. Tromplaan 28
7513 AB Enschede

 Bekijk telefoonnummer
www.saxion.nl


Gratis informatie aanvragen

Wil je meer weten over Stedenbouwkundig Ontwerpen? Vul dan onderstaand aanvraagformulier in! De onderwijsinstelling neemt dan zo snel mogelijk contact met je op.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen beschikbaar.

Wil je in het buitenland studeren?

Op educations.com kun je meer dan 90.000 programma's van internationale topuniversiteiten en over de hele wereld vinden en vergelijken.

Blader door programma's