Bekijk studentum.nl als: Mobiele site

MHBO-traject Horeca

De Rooi Pannen
Samenvatting
Tilburg
4 jaar
   
MBO
BOL

Over deze opleiding

Wat is het MHBO-traject precies?

Bij deze opleiding volg je 2 jaar het MBO-traject bij De Rooi Pannen in Tilburg. Dit is een MBO niveau 4-opleiding. Dit sluit je af met een diploma Horecaondernemer/-manager. Via het MHBO-traject stroom je prima voorbereid, automatisch door naar NHTV in Breda. Bij de NHTV volg je dan de studie International Hotelmanagement. Ook bij deze studie volg je een verkort traject, waarbij je een 4-jarige opleiding in 3 jaar afrondt. De aansluiting van de HAVO naar dit MHBO-traject is soepeler dan een directe doorstroom naar het HBO.

Wat ga ik ervoor doen?

In het 1e leerjaar heb je 4 dagen in de week theoretische vakken en 1 dag in de week praktijk in de keukens, restaurants en het hotel.

In het 2e jaar schrijf je een eigen ondernemingsplan, run je met een aantal medeleerlingen ons onderwijshotel en ontwikkel je een eigen restaurantformule.

Daarna doe je praktijkervaring op in binnen- of buitenland. Deze BPV-periode duurt 5 maanden. Naast het programma, zoals dat ook in de reguliere 4-jarige opleiding voor Horecaondernemer/-manager wordt gegeven, volg je de HBO-module om zo optimaal voorbereid te zijn op de doorstroom naar het HBO.

Diploma

MBO-diploma MHBO-traject Horeca

Toekomstperspectief

Je kunt na het afronden van het MBO-gedeelte automatisch doorstromen naar de NHTV. Echter een opleiding aan een andere HBO-instelling is ook mogelijk.

Toekomstperspectief

Je kunt na het afronden van het MBO-gedeelte automatisch doorstromen naar de NHTV. Echter een opleiding aan een andere HBO-instelling is ook mogelijk.

Toelatingseisen

Je wordt tot het MHBO-traject toegelaten met een HAVO- of VWO-diploma of gelijkwaardige diploma's of getuigschriften (te beoordelen door de toelatingscommissie).

De Rooi Pannen

ROC De Rooi Pannen

De Rooi Pannen - Praktijkgericht en ondernemend

Met vestigingen in Tilburg, Eindhoven en Breda biedt Scholengemeenschap De Rooi Pannen kwalitatief en hoogstaand VMBO- en MBO-onderwijs in verschillende sectoren: Horeca, Vormgeving, Handel en Toerisme/Recreatie. De school is erg praktijkgericht en dat is zichtbaar in de inrichting van de...


Lees meer over De Rooi Pannen

Vul hieronder jouw gegevens in.

Vul je gegevens in als je interesse hebt in MHBO-traject Horeca en meer wilt weten.

 Vul je contactgegevens in

 Stuur een informatieaanvraag

 Ontvang gratis informatie van de onderwijsinstelling

Contactgegevens De Rooi Pannen

De Rooi Pannen

Postbus 1458
5004 BL Tilburg

Hulp nodig bij je studiekeuze?

 Kies een opleiding
 die je interesseert.

 Stuur eenvoudig online
 je informatieaanvraag.

 Ontvang gratis info van
 de onderwijsinstelling.

Gratis informatie aanvragen

Wil je meer weten over MHBO-traject Horeca? Vul dan onderstaand aanvraagformulier in! De onderwijsinstelling neemt dan zo snel mogelijk contact met je op.

Open dagen
juni 2020
ma
di
wo
do
vr
za
zo
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen beschikbaar.