WO Bachelor

Civiele Techniek

Tijdsduur
36 uur
Studievorm
Voltijd
Tijdsduur
36 uur
Studievorm
Voltijd
Boek de cursus via de website van de organisator 🤗

Over deze opleiding

Hoe voorkom je overstromingen? Hoe ontwerp je duurzame en veilige constructies? Hoe zorg je voor een betere doorstroming van het verkeer met minder luchtvervuiling? Je leert het bij Civiele Techniek!

Wereldwijd hebben civiel ingenieurs een leidende rol bij grootschalige projecten op het gebied van bouw, water en transport. Civiele techniek levert daardoor een belangrijke bijdrage aan het vormgeven van onze leefomgeving, zowel hier als in het buitenland. De bacheloropleiding Civiele Techniek is breed en geeft je de mogelijkheid om een richting te kiezen die goed bij je past.

Er zijn drie deelgebieden binnen de studie: Bouw, Water en Transport. Bij Bouw leer je alles over het bouwen van duurzame en veilige constructies. Het deelgebied Water levert de benodigde kennis over het beschermen van laaggelegen gebieden tegen het stijgende water. Transport gaat over hoe je personen en goederen efficiƫnt en betrouwbaar van A naar B krijgt met zo min mogelijk milieubelasting.

Daarnaast leer je over de vakgebieden Geo-Engineering, dit gaat over processen in de grond zoals de aanleg van een tunnel. Maar ook over Geoscience and Remote Sensing, wat zich richt op het inzetten van satellietbeelden en sensoren bij bijvoorbeeld onderzoek naar kusterosie- en atmosfeeropwarming.

Diploma

BSc

Vul hieronder jouw gegevens in.

Belangenverklaring doen

Vul je gegevens in als je interesse hebt in Civiele Techniek en meer wilt weten.

 Vul je contactgegevens in

 Stuur een informatieaanvraag

 Ontvang gratis informatie van de onderwijsinstelling


reCAPTCHA logo This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.
Technische Universiteit Delft
Stevinweg 1
2628 CN Delft

Faciliteiten TU Delft

De Technische Universiteit (TU) Delft is de grootste en meest veelzijdige technischeĀ universiteit van Nederland. De universiteit staat ook internationaal hoog aangeschreven en loopt voorop in onderzoek naar technologische vernieuwingen. Het onderwijs is altijd actueel, praktisch en wordt telkens verzorgd vanuit...

Lees meer over Technische Universiteit Delft