WO Master

Civil Engineering

Tijdsduur
24 uur
Studievorm
Voltijd
Tijdsduur
24 uur
Studievorm
Voltijd
Boek de cursus via de website van de organisator 🤗

Over deze opleiding

Hoe voorkom je overstromingen? Hoe zorg je voor een betere verkeersdoorstroming en minder luchtvervuiling? Hoe ontwerp je duurzame/veilige constructies? Bij Civiele Techniek ga je hiermee aan de slag.

Civiele techniek gaat over ontwerp, bouw en beheer van fysieke infrastructurele voorzieningen met daarbij veel aandacht voor veiligheid en duurzaamheid in onze samenleving. Voorbeelden van infrastructurele voorzieningen die tijdens de opleiding aan bod komen, zijn watermanagement, bodembeheer, stadsontwikkeling, bescherming tegen overstroming, drinkwaterwinning, afvalwaterbehandeling, water-, weg- en railtransport.
Binnen de opleiding is de uitwisseling tussen theorie en praktijk en de uitwisseling tussen onderzoek en onderwijs van oudsher zeer belangrijk. Studenten en onderzoekers kunnen daarom beschikken over excellente en uitgebreide laboratorium-, ict- en bibliotheekfaciliteiten.
De Masteropleiding Civil Engineering leidt ingenieurs op die vraagstukken op creatieve wijze kunnen oplossen, rekening houdend met de complexiteit van de problematiek. Civiel ingenieurs zijn goed geïnformeerd, wetenschappelijk en technologisch vindingrijk. Zij zijn in staat om in complexe en onvoorspelbare organisaties te werken en professioneel leidinggevende rollen in deze organisaties te vervullen, zowel in Nederland als in het buitenland.

Diploma

MSc

Vul hieronder jouw gegevens in.

Belangenverklaring doen

Vul je gegevens in als je interesse hebt in Civil Engineering en meer wilt weten.

 Vul je contactgegevens in

 Stuur een informatieaanvraag

 Ontvang gratis informatie van de onderwijsinstelling


reCAPTCHA logo This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.
Technische Universiteit Delft
Stevinweg 1
2628 CN Delft

Faciliteiten TU Delft

De Technische Universiteit (TU) Delft is de grootste en meest veelzijdige technische universiteit van Nederland. De universiteit staat ook internationaal hoog aangeschreven en loopt voorop in onderzoek naar technologische vernieuwingen. Het onderwijs is altijd actueel, praktisch en wordt telkens verzorgd vanuit...

Lees meer over Technische Universiteit Delft