WO Master

SEC: Leraar VHO Informatica

Tijdsduur
24 uur
Studievorm
Voltijd
Tijdsduur
24 uur
Studievorm
Voltijd
Boek de cursus via de website van de organisator 🤗

Over deze opleiding

MSc Science Education and Communication, track Science Education / Lerarenopleiding

Als leraar speel je een belangrijke rol in de ontwikkeling van jonge mensen. Leraren in de bètavakken informeren, onderwijzen en enthousiasmeren hun leerlingen. De eerstegraadsleraar is goed in het vak dat hij onderwijst. Hij staat boven de stof. De leraar beschikt over een heel repertoire aan vaardigheden om de stof uit te leggen en de leerlingen bij de les te houden.
Voor deze masteropleiding moet je een bachelor hebben gevolgd die dicht bij het schoolvak ligt. Als de aansluiting tussen je bachelor en het schoolvak onvoldoende is, zul je een schakelprogramma moeten volgen. Natuurlijk kun je ook met een masterdiploma aan de lerarenopleiding beginnen. Dat is dan jouw tweede master. Wij checken of je vakkennis voldoende is of dat je nog deficiënties moet wegwerken.
De toelatingscommissie zal bij een verzoek tot toelating ook relevante ervaringen uit je studie- en arbeidsloopbaan laten meewegen. Verder is een uitstekende beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift een vereiste. Een proefles, waarin zowel de vaktaal als mondelinge en schriftelijke uitdrukkingsvaardigheid worden beoordeeld, kan deel uitmaken van de toelatingsprocedure.

Diploma

MSc

Vul hieronder jouw gegevens in.

Belangenverklaring doen

Vul je gegevens in als je interesse hebt in SEC: Leraar VHO Informatica en meer wilt weten.

 Vul je contactgegevens in

 Stuur een informatieaanvraag

 Ontvang gratis informatie van de onderwijsinstelling


reCAPTCHA logo This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.
Technische Universiteit Delft
Stevinweg 1
2628 CN Delft

Faciliteiten TU Delft

De Technische Universiteit (TU) Delft is de grootste en meest veelzijdige technische universiteit van Nederland. De universiteit staat ook internationaal hoog aangeschreven en loopt voorop in onderzoek naar technologische vernieuwingen. Het onderwijs is altijd actueel, praktisch en wordt telkens verzorgd vanuit...

Lees meer over Technische Universiteit Delft