Samenvatting
Eindhoven
24 uur
   
WO Master
Voltijd

Over deze opleiding

Voor Technisch Natuurkundigen zijn natuurverschijnselen fascinerend om te onderzoeken. Als student pas je kennis van deze verschijnselen toe bij nieuwe technologische ontwikkelingen.

De opleiding biedt je de mogelijkheid om je verder te verdiepen in natuurkundige verschijnselen, nieuwe technologieën en meetmethoden. Het gaat hierbij om technische toepassingen van natuurkundige principes in de meest uiteenlopende vakgebieden zoals BIO/NANO, FLOW en PLASMA. De faculteit Technische Natuurkunde kiest voor een geïntegreerde benadering van onderwijs en onderzoek op een internationaal competitief niveau.

Diploma

MSc

Technische Universiteit Eindhoven

Centrale TU/e Campus

De TU/e is de Technische Universiteit van Eindhoven. Het motto van de universiteit is: 'Mens agitat molem', anders gezegd: ‘De geest beweegt de massa’. De universiteit is gesticht op 15 juni 1956 door de Nederlandse overheid. Naast de Technische Universiteit...


Lees meer over Technische Universiteit Eindhoven

Vul hieronder jouw gegevens in.

Vul je gegevens in als je interesse hebt in Applied Physics en meer wilt weten.

 Vul je contactgegevens in

 Stuur een informatieaanvraag

 Ontvang gratis informatie van de onderwijsinstelling

Contactgegevens Technische Universiteit Eindhoven

Technische Universiteit Eindhoven

Den Dolech 2
5612 AZ Eindhoven


Gratis informatie aanvragen

Wil je meer weten over Applied Physics? Vul dan onderstaand aanvraagformulier in! De onderwijsinstelling neemt dan zo snel mogelijk contact met je op.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen beschikbaar.

Wil je in het buitenland studeren?

Op educations.com kun je meer dan 90.000 programma's van internationale topuniversiteiten en over de hele wereld vinden en vergelijken.

Blader door programma's