WO Master

Care and Cure

Tijdsduur
24 uur
Studievorm
Voltijd
Tijdsduur
24 uur
Studievorm
Voltijd
Boek de cursus via de website van de organisator 🤗

Over deze opleiding

Gezondheid is een steeds belangrijker gebied voor technische toepassingen, en in het bijzonder voor toepassingen uit Electrical Engineering.

Daarbij moet je aan de ene kant denken aan complexe en gespecialiseerde apparatuur in ziekenhuizen, zoals MRI-scanners. Aan de andere kant moet je denken aan kleine gebruiksvoorwerpen die het mensen mogelijk maken langer in hun gewone omgeving te kunnen blijven wonen, zoals een draadloos alarmsysteem. Daartussenin bevinden zich talloze toepassingen zoals pacemakers, monitoren voor allerlei biologische signalen, apparatuur die helpen om diagnoses te stellen en hulpmiddelen voor genezing. De ontwikkeling van deze toepassingen is het onderwerp van de masteropleiding Care and Cure. Het vakgebied is sterk in beweging en integreert kennis uit de electrical engineering, wiskunde en informatica, natuurkunde en biologie.

Het masterprogramma Care and Cure aan de Technische Universiteit Eindhoven heeft een breed programma. De verplichte vakken zijn:

* Elektromagnetisme
* Natuurkunde
* Wiskunde
* Regeltechniek
* Signaalbewerking

Diploma

MSc

Vul hieronder jouw gegevens in.

Belangenverklaring doen

Vul je gegevens in als je interesse hebt in Care and Cure en meer wilt weten.

 Vul je contactgegevens in

 Stuur een informatieaanvraag

 Ontvang gratis informatie van de onderwijsinstelling


reCAPTCHA logo This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.
Technische Universiteit Eindhoven
Den Dolech 2
5612 AZ Eindhoven

Centrale TU/e Campus

De TU/e is de Technische Universiteit van Eindhoven. Het motto van de universiteit is: 'Mens agitat molem', anders gezegd: ‘De geest beweegt de massa’. De universiteit is gesticht op 15 juni 1956 door de Nederlandse overheid. Naast de Technische Universiteit...

Lees meer over Technische Universiteit Eindhoven