WO Master

Connected World Technologies

Tijdsduur
24 uur
Studievorm
Voltijd
Tijdsduur
24 uur
Studievorm
Voltijd
Boek de cursus via de website van de organisator 🤗

Over deze opleiding

Connected World Technologies vormt de slagader van de moderne informatie-maatschappij. Het is een vakgebied met een snelle dynamiek, waardoor constante innovaties nodig zijn.

Het speciale master programma heeft een breed curriculum. Onderwerpen die aan bod komen zijn bijvoorbeeld fotonische IC's, netwerk-exploitatie, computational electromagnetics, adaptieve signaalverwerking, ultrasnel optisch schakelen en coderingstheorie.
Telecommunicatie is een zeer breed vakgebied. Het omvat onderzoek, ontwikkeling en fabricage
van componenten, apparatuur, materialen en systemen. Bovendien bestaat het uit zowel hardware als software, netwerkbesturing en beheer (besturingsprotocollen en bedrijfsmethodes). Ook de ontwikkeling en de exploitatie van een brede waaier van toepassingen behoort hiertoe. Als afgestudeerde
of als bezitter van het CWT-mastercertificaat kun je terecht bij telecommunicatiebedrijven, fabrikanten van materieel en systemen, ontwikkelaars van applicaties, diensten-leveranciers, netwerkinstallatie- en exploitatiebedrijven. Het speciale masterprogramma en het master certificaat Connected World Technologies integreren kennis uit verschillende vakgebieden, waardoor de specialisatie zeer breed is.

Diploma

MSc

Vul hieronder jouw gegevens in.

Belangenverklaring doen

Vul je gegevens in als je interesse hebt in Connected World Technologies en meer wilt weten.

 Vul je contactgegevens in

 Stuur een informatieaanvraag

 Ontvang gratis informatie van de onderwijsinstelling


reCAPTCHA logo This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.
Technische Universiteit Eindhoven
Den Dolech 2
5612 AZ Eindhoven

Centrale TU/e Campus

De TU/e is de Technische Universiteit van Eindhoven. Het motto van de universiteit is: 'Mens agitat molem', anders gezegd: ‘De geest beweegt de massa’. De universiteit is gesticht op 15 juni 1956 door de Nederlandse overheid. Naast de Technische Universiteit...

Lees meer over Technische Universiteit Eindhoven