WO Master

Electrical Engineering

Tijdsduur
24 uur
Studievorm
Voltijd
Tijdsduur
24 uur
Studievorm
Voltijd
Boek de cursus via de website van de organisator 🤗

Over deze opleiding

Electrical Engineering houdt zich bezig met opwekking, conversie en transport van elektrische energie. Er worden elektro- en informatietechnische systemen ontworpen, geanalyseerd en gerealiseerd.

De masteropleiding Electrical Engineering duurt twee jaar. Gedurende deze twee jaar volg je twee miniprogramma's en een algemeen vormende beroepstraining, loop je stages, volg je keuzevakken en doe je een afstudeerproject. De meeste afgestudeerden beginnen hun carrière in de research of product development bij een hightechbedrijf.

Doordat de masteropleiding Electrical Engineering als voertaal Engels heeft, is het voor afgestudeerden ook geen probleem om in het buitenland bij bedrijven of op universiteiten te gaan werken. Door de brede basis en de systematische manier van denken kun je als afgestudeerde niet alleen binnen je eigen vakgebied, maar ook binnen nieuwe gebieden opereren.
De masteropleiding Electrical Engineering beschikt over een aanzienlijke hoeveelheid laboratoria. Hierdoor blijft de opleiding niet beperkt tot het pure fundamentele onderzoek, maar biedt het ook zeker ruimte voor applicatie- en ontwerpgericht onderzoek. Bovendien is de regio Eindhoven het technologische hart van Nederland waar veel toptechnologische bedrijven zich bevinden. De universiteit heeft veel samenwerkingsverbanden met deze bedrijven, waar je als student de vruchten van plukt.

Diploma

MSc

Vul hieronder jouw gegevens in.

Belangenverklaring doen

Vul je gegevens in als je interesse hebt in Electrical Engineering en meer wilt weten.

 Vul je contactgegevens in

 Stuur een informatieaanvraag

 Ontvang gratis informatie van de onderwijsinstelling


reCAPTCHA logo This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.
Technische Universiteit Eindhoven
Den Dolech 2
5612 AZ Eindhoven

Centrale TU/e Campus

De TU/e is de Technische Universiteit van Eindhoven. Het motto van de universiteit is: 'Mens agitat molem', anders gezegd: ‘De geest beweegt de massa’. De universiteit is gesticht op 15 juni 1956 door de Nederlandse overheid. Naast de Technische Universiteit...

Lees meer over Technische Universiteit Eindhoven