WO Master

Industrial Design

Tijdsduur
24 uur
Studievorm
Voltijd
Tijdsduur
24 uur
Studievorm
Voltijd
Boek de cursus via de website van de organisator 🤗

Over deze opleiding

Bij de faculteit Industrial Design leer je intelligente systemen, producten en diensten ontwikkelen die de maatschappij veranderen en veraangenamen.

Voorbeelden daarvan zijn: intelligente verlichting, technologieën die aanzetten tot een gezonde leefstijl, spelletjes en games die sociale interactie en fysieke activiteit bevorderen, draagbare technologieën, systemen en apparaten die mensen verbinden, etc.

Industrieel ontwerp kijkt verder dan de traditionele grenzen van vorm en functie. De focus ligt op interactie en intelligente systemen, waarbij de behoeften van de gebruiker en ook de uiteindelijke gebruikservaring een grote rol spelen. Als student ontwerp je meer dan alleen voorwerpen of ervaringen. Je weet echte veranderingen tot stand te brengen, omdat je leert specifieke uitdagingen in de maatschappij en in het bedrijfsleven aan te gaan.

Het masterprogramma is multidisciplinair en bestaat uit vijf expertisegebieden: 'creativity and aesthetics', 'technology and realization', 'user and society', 'business and entrepreneurship' en 'math, data and computing'. Je ontwikkelt analytische en sociale vaardigheden en je traint je kijk op ethische vraagstukken. De faculteit kent een uniek onderwijsmodel. Door competentiegericht en zelfgestuurd onderwijs ontwikkel je een geheel eigen visie en identiteit als ontwerper.

Diploma

MSc

Vul hieronder jouw gegevens in.

Belangenverklaring doen

Vul je gegevens in als je interesse hebt in Industrial Design en meer wilt weten.

 Vul je contactgegevens in

 Stuur een informatieaanvraag

 Ontvang gratis informatie van de onderwijsinstelling


reCAPTCHA logo This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.
Technische Universiteit Eindhoven
Den Dolech 2
5612 AZ Eindhoven

Centrale TU/e Campus

De TU/e is de Technische Universiteit van Eindhoven. Het motto van de universiteit is: 'Mens agitat molem', anders gezegd: ‘De geest beweegt de massa’. De universiteit is gesticht op 15 juni 1956 door de Nederlandse overheid. Naast de Technische Universiteit...

Lees meer over Technische Universiteit Eindhoven