Innovation Management

Technische Universiteit Eindhoven
Samenvatting
Eindhoven
24 uur
   
WO Master
Voltijd

Over deze opleiding

Innovation Management bestudeert de beheersing van innovatieprocessen en ontwikkelt theorieën, instrumenten en technieken om bedrijven innovatiever te maken. Bijvoorbeeld dmv strategische allianties.

De opleiding draagt wetenschappelijke theorieën, instrumenten en technieken aan om innovaties binnen en tussen bedrijven te beheersen en te verbeteren. In deze opleiding leer je hoe je de opgedane kennis kunt gebruiken bij het doen van onderzoek naar innovatiemanagement en voor het toepassen in de industrie. Je leert manieren om de huidige innovatieprestatie van een bedrijf te analyseren en te verklaren in termen van kwaliteit, kosten en tijd. Ook leer je hoe je deze prestaties kunt verbeteren door het herontwerpen van innovatieprocessen. Je zult bovendien ervaren wat het is om zelf onderzoek te verrichten, om nieuwe inzichten op te doen en je opgedane kennis toe te passen in de vele projecten die deze masteropleiding kent. Als afgestudeerde van deze masteropleiding ben je goed voorbereid op een breed scala aan functies en loopbanen. Zo kun je gaan werken als product development of innovatie manager in een productie of servicebedrijf, inkoop- en voorraadmanager, strategieconsultant, ondernemerschapsmanager of manager van Research & Development allianties. Ook kun je een eigen bedrijf starten of kiezen voor een onderzoekscarrière.

Diploma

MSc

Technische Universiteit Eindhoven

Centrale TU/e Campus

De TU/e is de Technische Universiteit van Eindhoven. Het motto van de universiteit is: 'Mens agitat molem', anders gezegd: ‘De geest beweegt de massa’. De universiteit is gesticht op 15 juni 1956 door de Nederlandse overheid. Naast de Technische Universiteit...


Lees meer over Technische Universiteit Eindhoven

Vul hieronder jouw gegevens in.

Vul je gegevens in als je interesse hebt in Innovation Management en meer wilt weten.

 Vul je contactgegevens in

 Stuur een informatieaanvraag

 Ontvang gratis informatie van de onderwijsinstelling

Contactgegevens Technische Universiteit Eindhoven

Technische Universiteit Eindhoven

Den Dolech 2
5612 AZ Eindhoven


Gratis informatie aanvragen

Wil je meer weten over Innovation Management? Vul dan onderstaand aanvraagformulier in! De onderwijsinstelling neemt dan zo snel mogelijk contact met je op.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen beschikbaar.

Wil je in het buitenland studeren?

Op educations.com kun je meer dan 90.000 programma's van internationale topuniversiteiten en over de hele wereld vinden en vergelijken.

Blader door programma's