WO Master

Science and Technology of Nuclear Fusion

Tijdsduur
24 uur
Studievorm
Voltijd
Tijdsduur
24 uur
Studievorm
Voltijd
Boek de cursus via de website van de organisator 🤗

Over deze opleiding

De master Fusie aan de Technische Universiteit Eindhoven is de enige in de Benelux.

Om de droom van kernfusie als schone en veilige energiebron te realiseren moet de wetenschap van extreme condities – extreme hitte (honderden miljoenen graden Celsius), extreme magneetvelden, extreme complexiteit – worden vertaald naar technologische oplossingen. Dit biedt zowel uitdagingen als carrièremogelijkheden voor master-studenten. Om deze uitdagende en multidisciplinaire problemen het hoofd te kunnen bieden, moeten nieuw type onderzoekers opgeleid en getraind worden. Deze unieke masteropleiding biedt studenten een bijzonder opleidingsprogramma en heeft zich als doel gesteld hooggekwalificeerde ingenieurs af te leveren.
Het curriculum is dusdanig samengesteld dat de ingenieurs zowel goed zijn voorbereid op een carrière binnen het Fusie-onderzoek, als voor werk binnen het brede gebied van de innovatieve en hightech industrie. Fusie-onderzoek is zeer internationaal georiënteerd en de TU/e fusie-studenten volgen stages in topinstituten in alle delen van de wereld. De TU/e heeft regelmatig studenten in Australië, Z-Korea, China, Japan, de VS, en vele Europese landen.

Diploma

MSc

Vul hieronder jouw gegevens in.

Belangenverklaring doen

Vul je gegevens in als je interesse hebt in Science and Technology of Nuclear Fusion en meer wilt weten.

 Vul je contactgegevens in

 Stuur een informatieaanvraag

 Ontvang gratis informatie van de onderwijsinstelling


reCAPTCHA logo This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.
Technische Universiteit Eindhoven
Den Dolech 2
5612 AZ Eindhoven

Centrale TU/e Campus

De TU/e is de Technische Universiteit van Eindhoven. Het motto van de universiteit is: 'Mens agitat molem', anders gezegd: ‘De geest beweegt de massa’. De universiteit is gesticht op 15 juni 1956 door de Nederlandse overheid. Naast de Technische Universiteit...

Lees meer over Technische Universiteit Eindhoven