WO Master

Science Education and Communication

Tijdsduur
24 uur
Studievorm
Voltijd
Tijdsduur
24 uur
Studievorm
Voltijd
Boek de cursus via de website van de organisator 🤗

Over deze opleiding

Deze masteropleidingen leiden op tot leraar VHO (voorbereidend hoger onderwijs) natuurkunde, wiskunde, scheikunde of informatica.

Een goede leraar heeft grondige kennis van zijn/haar vak en kan ook jonge mensen door zijn/haar onderwijs voor het vak enthousiast maken. Eindhoven School of Education (ESoE) biedt een educatieve w.o.-master aan die vakinhoudelijke kennis combineert met een adequate voorbereiding op het functioneren als eerstegraads leraar in dat vak, speciaal in de bovenbouw van het havo en vwo. Je ontvangt bij het diploma de bevoegdheid tot 'leraar voorbereidend hoger onderwijs' kortweg 'leraar VHO', dat wil zeggen dat je als leraar voor alle klassen van het voortgezet onderwijs en in het middelbaar beroepsonderwijs bevoegd bent. Als leraar heb je een breed takenpakket. Je geeft les, begeleidt leerlingen, je werkt met collega's in vakteams en je draagt bij aan de ontwikkeling van de school.

Diploma

MSc

Vul hieronder jouw gegevens in.

Belangenverklaring doen

Vul je gegevens in als je interesse hebt in Science Education and Communication en meer wilt weten.

 Vul je contactgegevens in

 Stuur een informatieaanvraag

 Ontvang gratis informatie van de onderwijsinstelling


reCAPTCHA logo This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.
Technische Universiteit Eindhoven
Den Dolech 2
5612 AZ Eindhoven

Centrale TU/e Campus

De TU/e is de Technische Universiteit van Eindhoven. Het motto van de universiteit is: 'Mens agitat molem', anders gezegd: ‘De geest beweegt de massa’. De universiteit is gesticht op 15 juni 1956 door de Nederlandse overheid. Naast de Technische Universiteit...

Lees meer over Technische Universiteit Eindhoven