Samenvatting
Eindhoven
24 uur
   
WO Master
Voltijd

Over deze opleiding

De masteropleiding Systems and Control leidt je op tot ingenieur met een grote professionele deskundigheid op het gebied van dynamica en regeltechniek voor complexe industriële systemen.

De masteropleiding Systems and Control is breed opgezet. Systems and Control is een dynamisch onderzoeksgebied waarin Nederlandse onderzoekers wereldwijd een toonaangevende rol spelen. Het is in veel technische disciplines van grote betekenis. Het onderzoek aan de TU/e richt zich voornamelijk op positioneersystemen, dynamica van machines, biomedische signalen en instrumenten (bijvoorbeeld biorobotica), geïntegreerde dynamische systemen, akoestiek en regeling, grootschalige procesregelingen en automobieltoepassingen. Binnen elk van deze toepassingsvelden is ruim aandacht voor fysisch en experimenteel modelleren, signaalanalyse en -bewerking, modelmatig regelaarontwerp en hardware- en softwaresystemen. Binnen de opleiding wordt een formele wiskundige basiskennis gecombineerd met aansprekende realistische toepassingen. Tijdens het eerste jaar volg je kern-, keuze- en onderzoeksvakken. Deze geven je de kans je kennis te verdiepen of te verbreden. Het tweede jaar staat in het teken van de stage en het afstudeerproject. Afgestudeerden zijn gewild en breed inzetbaar: ze zijn werkzaam bij hightech bedrijven, onderzoeksinstellingen, ingenieursbureaus of in de softwarebranche.

Diploma

MSc

Technische Universiteit Eindhoven

Centrale TU/e Campus

De TU/e is de Technische Universiteit van Eindhoven. Het motto van de universiteit is: 'Mens agitat molem', anders gezegd: ‘De geest beweegt de massa’. De universiteit is gesticht op 15 juni 1956 door de Nederlandse overheid. Naast de Technische Universiteit...


Lees meer over Technische Universiteit Eindhoven

Vul hieronder jouw gegevens in.

Vul je gegevens in als je interesse hebt in Systems and Control en meer wilt weten.

 Vul je contactgegevens in

 Stuur een informatieaanvraag

 Ontvang gratis informatie van de onderwijsinstelling

Contactgegevens Technische Universiteit Eindhoven

Technische Universiteit Eindhoven

Den Dolech 2
5612 AZ Eindhoven


Gratis informatie aanvragen

Wil je meer weten over Systems and Control? Vul dan onderstaand aanvraagformulier in! De onderwijsinstelling neemt dan zo snel mogelijk contact met je op.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen beschikbaar.

Wil je in het buitenland studeren?

Op educations.com kun je meer dan 90.000 programma's van internationale topuniversiteiten en over de hele wereld vinden en vergelijken.

Blader door programma's