Bekijk studentum.nl als: Mobiele site

Master of Science in Osteopathie

The International Academy of Osteopathy (IAO)
Samenvatting
Berlijn, Gent, Innsbruck, Neuss
5 semesters
   
HBO Master
Engels
Deeltijd

Master of Science in Osteopathie

Master of Science in OsteopathieBen je werkzaam als osteopaat en wil je jezelf nog verder ontwikkelen? Schrijf je dan in voor de Master of Science in Osteopathie van IAO.

Wat leer je bij de masteropleiding Osteopathie?

Studenten van de IAO masteropleiding leren hoe ze diepgaande osteopathische diagnoses moeten stellen en hoe ze een effectief behandelplan moeten ontwikkelen. Daarbij let je altijd op iemands leeftijd of persoonlijke omstandigheden. Wat is zijn of haar medische geschiedenis? En bij welke behandeling hebben kinderen het meeste baat? Je krijgt onder andere les in:

  • Pathologie
  • Functionele anatomie en fysiologie
  • Kwalitatieve research
  • Behandelen van kinderen en ouderen
  • Europese wetgeving m.b.t. gezondheidszorg
  • Psychologie

De nadruk ligt op de wetenschappelijke benadering van het vak. Dat betekent dat je ook zelfstandig onderzoek gaat doen. De uitkomst leg je vast in een thesis.

Diploma

Ontvang het officieel erkende masterdiploma

De masteropleiding tot osteopaat is een samenwerking tussen IAO en de University of Applied Sciences Tyrol. Het is geaccrediteerd door het Duitse AHPGS (Accreditation Agency in Health and Social Sciences). Na het voltooien van je studie krijg je dus een officieel erkend masterdiploma uitgereikt. Je mag jezelf nu Master of Science in Osteopathie (Msc.Ost) noemen.

Toekomstperspectief

Je hebt je masterdiploma. En nu?

Veel afgestudeerden vinden een baan bij een gezondheidsinstelling of ze registreren zich als zelfstandig osteopaat. Wil je liever de onderzoekskant op? Dat kan. Tijdens de opleiding leer je namelijk ook hoe je osteopathische behandelingstechnieken wetenschappelijk moet onderzoeken. Wie weet betekent jouw onderzoek wel een doorbraak in het vakgebied.

Toelatingseisen

Voor wie is deze opleiding bedoeld?

Deze masteropleiding is bedoeld voor osteopaten, kinesitherapeuten, fysiotherapeuten en manueel therapeuten die zich verder willen ontwikkelen in hun vak. Je moet beschikken over een relevant bachelordiploma om je voor de lessen in te mogen schrijven. Beschik jij over de juiste papieren? En heb je het gevoel dat je nog niet bent uitgeleerd? Vraag dan snel meer informatie aan!

Kosten

Het lesgeld bedraagt rond de EUR1800,- per semester. Daarnaast betaal je nog een apart bedrag (ongeveer EUR360,-) om überhaupt aan de universiteit te mogen studeren.

Videopresentatie

The International Academy of Osteopathy (IAO)

The International Academy of Osteopathy (IAO)

De IAO biedt moderne & academische opleidingen in de osteopathie aan. De academie streeft ernaar om haar studenten op te leiden tot veilige, competente en onafhankelijke osteopaten. Studenten kunnen het Diploma in Osteopathie, de Bachelor of Science with Honours in...


Lees meer over The International Academy of Osteopathy (IAO)

Meer informatie? Vul hieronder je gegevens in. Dit is vrijblijvend!

Vul je gegevens in als je interesse hebt in Master of Science in Osteopathie en meer wilt weten.

 Vul je contactgegevens in

 Stuur een informatieaanvraag

 Ontvang gratis informatie van de onderwijsinstelling

Contactgegevens The International Academy of Osteopathy (IAO)

The International Academy of Osteopathy (IAO)

Campus Kleindokkaai 3-5
9000 Gent

 Bekijk telefoonnummer
www.osteopathie.eu


Gratis informatie aanvragen

Wil je meer weten over Master of Science in Osteopathie? Vul dan onderstaand aanvraagformulier in! De onderwijsinstelling neemt dan zo snel mogelijk contact met je op.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen beschikbaar.

Wil je in het buitenland studeren?

Op educations.com kun je meer dan 90.000 programma's van internationale topuniversiteiten en over de hele wereld vinden en vergelijken.

Blader door programma's