Bekijk studentum.nl als: Mobiele site

Parttime opleiding Osteopathie

The International Academy of Osteopathy (IAO)
Samenvatting
Antwerpen, Gent, Mont-Saint-Guibert, Zeist
4 jaar
   
HBO Master
Nederlands
Deeltijd

Parttime opleiding Osteopathie

Parttime opleiding Osteopathie - International Academy of Osteopathy (IAO)

Modulaire opleiding Osteopathie - International Academy of Osteopathy (IAO)

Wanneer u osteopathie studeert aan de International Academy of Osteopathy volgt u niet zomaar een cursus, maar kiest u voor een kwaliteitsopleiding tot osteopaat. De IAO biedt moderne & academische opleidingen in de osteopathie aan en streeft ernaar om haar studenten op te leiden tot veilige, competente en onafhankelijke osteopaten.

Mensen met een medische achtergrond (artsen, kinesitherapeuten, manueel therapeuten, fysiotherapeuten, …) kunnen starten met de modulaire osteopathie opleiding. Deze duurt 4 jaar en kan gevolgd worden in Zeist (NL), Antwerpen (B) of Gent (B). Vanaf het laatste jaar kan de student ook met de Masteropleiding van de University of Applied Sciences van start gaan.

Modulair osteopathisch onderwijs

Gedurende 4 jaar volgt u 7 of 8 modules per jaar. Iedere module bestaat uit 3 dagen: donderdag, vrijdag en zaterdag.

Tijdens elke module zal een volledige lichaamsregio zowel op theoretisch als op praktisch vlak behandeld worden. Bij de IAO proberen we om van bij het begin de verschillende modules met elkaar te integreren. Op deze manier willen we u stimuleren om meteen te starten met integratief denken en handelen, wat noodzakelijk is binnen de osteopathische holistische context.

Wilt u meer informatie over, onder andere, de specifieke modules die aan bod komen tijdens de opleiding?

Diploma

Diplomering parttime opleiding Osteopathie

Als u de modulaire opleiding met succes beëindigt, behaalt u het DO Diploma.

Vanaf het laatste jaar kan u ook starten met de Master Modules, waardoor u na 6 jaar niet alleen het DO diploma, maar ook de Master of Science in Osteopathie behaalt. Studenten die afstuderen aan de IAO kunnen in België lid worden van de BVBO-UPOB en in Nederland van het NVO en NRO.

Toelatingseisen

Toelating tot de parttime opleiding Osteopathie

Als u al in het bezit bent van een medisch of paramedisch diploma (artsen, kinesitherapeuten, manueel therapeuten, fysiotherapeuten, …), kan u starten met de modulaire osteopathie opleiding.

Kosten

Prijsspecificatie parttime opleiding Osteopathie

Wilt u meer weten over de kosten van deze modulaire opleiding Osteopathie?

Videopresentatie

The International Academy of Osteopathy (IAO)

The International Academy of Osteopathy (IAO)

De IAO biedt moderne & academische opleidingen in de osteopathie aan. De academie streeft ernaar om haar studenten op te leiden tot veilige, competente en onafhankelijke osteopaten. Studenten kunnen het Diploma in Osteopathie, de Bachelor of Science with Honours in...


Lees meer over The International Academy of Osteopathy (IAO)

Meer informatie? Vul hieronder je gegevens in. Dit is vrijblijvend!

Vul je gegevens in als je interesse hebt in Parttime opleiding Osteopathie en meer wilt weten.

 Vul je contactgegevens in

 Stuur een informatieaanvraag

 Ontvang gratis informatie van de onderwijsinstelling

Contactgegevens The International Academy of Osteopathy (IAO)

The International Academy of Osteopathy (IAO)

Campus Kleindokkaai 3-5
9000 Gent

 Bekijk telefoonnummer
www.osteopathie.eu


Beoordelingen van studenten

Gemiddelde score 5

Gebaseerd op 3 reviews

Dimitri Lenaers
Als docent aan de parttime opleiding Osteopathie aan de IAO in Antwerpen en Zeist kan ik kort samenvattend stellen dat een keuze voor de IAO een keuze voor kwaliteit is! Wij proberen als docententeam de studenten zoveel mogelijk passie voor het mooie beroep mee te geven. Door voldoende tijd en energie te steken in het aanleren van het osteopath...
Toon meer
De Bruyne
kwalitatief hoogstaand cursusmateriaal - praktijklessen theoretisch goed onderbouwd en toch zeer praktijkgericht - veel mogelijkheden tot inoefenen met persoonlijke begeleiding - na elke module is de materie reeds toepasbaar in de praktijk - individuele begeleiding tijdens het inoefenen van technieken - theoretische examens kunnen zelf worden in...
Toon meer
Tom van Summeren
Zeer gedegen opleiding tot osteopaat. Heb de opleiding zelf afgerond in 2011. Inhoudelijk sterke docenten, gestructureerd curriculum en de mogelijheid tot het verkrijgen van een master in de osteopathie.
Gratis informatie aanvragen

Wil je meer weten over Parttime opleiding Osteopathie? Vul dan onderstaand aanvraagformulier in! De onderwijsinstelling neemt dan zo snel mogelijk contact met je op.

Beoordelingen
Opleidingsscore
(5,0)
Gebaseerd op 3 reviews

Wil je in het buitenland studeren?

Op educations.com kun je meer dan 90.000 programma's van internationale topuniversiteiten en over de hele wereld vinden en vergelijken.

Blader door programma's