Bekijk studentum.nl als: Mobiele site

Theologische Universiteit- KampenTheologische Universiteit Kampen

Wil je theologie studeren? Dan liggen de mogelijkheden in Nederland voor het oprapen. Waarom zou je uitgerekend kiezen voor de Theologische Universiteit in Kampen?

Een betrouwbare en eigentijdse theologische universiteit

Bij de Theologische Universiteit in Kampen ontdek je dat je op een betrouwbare wijze theologie kunt beoefenen vanuit een brede christelijke en gereformeerde identiteit, terwijl je tegelijk midden in deze tijd en in deze wereld staat. Het wetenschappelijk onderzoek is helder en van hoog niveau. In onze tijd worden aan de Bijbel soms lastige vragen gesteld. Bij TU Kampen gaan ze deze vragen niet uit de weg. Ook de confronterende vragen die de Bijbel aan onze tijd stelt, krijgen alle aandacht. Met deze manier van wetenschappelijke theologiebeoefening heeft Kampen een goede naam gekregen.

In het hart

Een student van de Theologische Universiteit staat niet aan de rand maar in het hart van de gereformeerde theologiebeoefening. De Theologische Universiteit Kampen werkt nauw samen met de Theologische Universiteit Apeldoorn en op onderdelen ook met de Evangelische Theologische Faculteit in Leuven (België). Daarnaast heeft TU Kampen contacten en uitwisseling met andere theologen in binnen- en buitenland. Bij dat alles blijft het een relatief kleine onderwijsinstelling, waarin nog volop aandacht is voor het individu. Verloren gaan in de massa? In Kampen zal zo’n gevoel je vreemd zijn.

Opleidingen van de Theologische Universiteit

Op de TU Kampen kun je de volgende drie opleidingen volgen:


Toon alle opleidingen van Theologische Universiteit Kampen

Opleidingen - Theologische Universiteit Kampen

Opleidingen Tijdsduur Plaats
Master Predikant Kampen
Master Theologie Kampen
WO Bachelor Theologie 3 jaar Kampen

Bekijk alles

Vul hieronder jouw gegevens in.

Vul je gegevens in als je interesse hebt in Theologische Universiteit Kampen en meer wilt weten.

 Vul je contactgegevens in

 Stuur een informatieaanvraag

 Ontvang gratis informatie van de onderwijsinstelling

Categorieën

Gezondheid

   Gezondheid en Maatschappij

Kunst en Cultuur

   Filosofie / Wijsbegeerte
   Religiewetenschappen

Contactgegevens Theologische Universiteit Kampen

Theologische Universiteit Kampen

Broederweg 15
8261 GS Kampen

 Bekijk telefoonnummer

Beoordelingen van studenten

Gemiddelde score 4,2

Gebaseerd op 14 reviews

Leon
(5)
Goede en persoonlijke universiteit.
Bart Noort
(4)
Gezellige, warme sfeer en goede academische vorming. De integratie met de beroepspraktijk zou nog iets beter kunnen, maar daar wordt hard aan gewerkt. De spirituele ontwikkeling van de student is geintegreerd in de leerstof en dat is zeer waardevol!
F. Bakker
(4)
Een kleine, sfeervolle gemeenschap, die zich om haar leden bekommert. Het onderwijs staat met beide benen zowel op de Schrift, als in de wereld.
Gratis informatie aanvragen

Wil je meer weten over Theologische Universiteit Kampen? Vul dan onderstaand aanvraagformulier in! De onderwijsinstelling neemt dan zo snel mogelijk contact met je op.

Beoordelingen
Institute rating
(4,2)
Gebaseerd op 14 reviews

Wil je in het buitenland studeren?

Op educations.com kun je meer dan 90.000 programma's van internationale topuniversiteiten en over de hele wereld vinden en vergelijken.

Blader door programma's