Bekijk studentum.nl als: Mobiele site
Samenvatting
Tilburg
36 uur
   
WO Bachelor
Voltijd

Over deze opleiding

Leer ontwikkelingen in de wereldeconomie en economisch gedrag te begrijpen, analyseren en voorspellen.Economics is een kleinschalige, interactieve opleiding met een sterke internationale focus. Deze Engelstalige opleiding biedt je een stevige basis om veranderingen in de wereldeconomie te begrijpen, analyseren en voorspellen. Samen met je internationale medestudenten en docenten bestudeer je actuele thema's vanuit de micro-economie en macro-economie, zoals economische groei en ongelijkheid, economie en milieu of het gebruik of misbruik van de marktpositie door grote bedrijven.

Toelaatbare profielen

VWO C&Mwiskunde A of wiskunde B VWO E&M VWO N&G VWO N&T HBOpKandidaten met Havo + HBO propedeuse moeten Wiskunde A of B op VWO niveau hebben voor toelating (bijv. op basis van staatsexamen).

Toelatingseisen en aanmelding

Taaltoelatingseisen
IELTSoverallband6IELTSlistening5.5IELTSreading5.5IELTSwriting5.5IELTSspeaking5.5TOEFLpaperbased550TOEFLcomputerbased213TOEFLinternetbased80
Cijferlijst
Cijferlijst i.v.m. advies Studiekeuzecheck

Vooropleiding
Voldoende niveau wiskunde is belangrijk voor deze opleiding

Motivatiebrief
motivatiebrief in Engels i.v.m. advies Studiekeuzecheck

Aanvullende vakeisen
One of the subjects that you need to have taken is Mathematics. Maths is a tool which is used to understand Economic problems. Therefore this is an important aspect in the admissions process and a subject for which the grade is most important.

Taaltoelatingseisen
Proficiency in English can be demonstrated by taking either a TOEFL or an IELTS test. The required minimum score for TOEFL is 550 (paper based) or 213 (computer based) or 80 (internet based); for IELTS 6.0. The institutional code for TOEFL is 9860.

Diploma

BSc

Evenementen

10/27/2018 Open dag
Tilburg University biedt 27 bacheloropleidingen aan (waarvan 14 Engelstalig). Tijdens de Open dag kun je met studenten spreken van alle opleidingen en informatiesessies en proefcolleges bijwonen.

2/16/2019 Open dag
Tilburg University biedt 27 bacheloropleidingen aan (waarvan 14 Engelstalig). Tijdens de Open dag kun je met studenten spreken van alle opleidingen en informatiesessies en proefcolleges bijwonen.

4/25/2019 Open dag
De Open avond is de laatste mogelijkheid om dit schooljaar nog kennis te maken met (maximaal drie) van onze bacheloropleidingen. Deze avond is vooral geschikt om te bezoeken wanneer het je niet gelukt is om een van onze Open dagen (27 oktober 2018 en 16 februari 2019) te bezoeken.

Kosten

2018 instellingstarief8500 EUR2018 niet-EU/EER studenten8500 EUR2018 wettelijk tarief2060 EUR

Tilburg University

Missie

Tilburg University (TiU) is gespecialiseerd in mens- en maatschappijwetenschappen. In 1927 begon het met de Roomsch Katholieke Handelshoogeschool en de instelling heeft verschillende namen gehad, tot in 2001 want toen werd de naam veranderd in Universiteit van Tilburg en sinds...


Lees meer over Tilburg University

Vul hieronder jouw gegevens in.

Vul je gegevens in als je interesse hebt in Economics en meer wilt weten.

 Vul je contactgegevens in

 Stuur een informatieaanvraag

 Ontvang gratis informatie van de onderwijsinstelling

Contactgegevens Tilburg University

Tilburg University

Warandelaan 2
5037 AB Tilburg


Gratis informatie aanvragen

Wil je meer weten over Economics? Vul dan onderstaand aanvraagformulier in! De onderwijsinstelling neemt dan zo snel mogelijk contact met je op.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen beschikbaar.

Wil je in het buitenland studeren?

Op educations.com kun je meer dan 90.000 programma's van internationale topuniversiteiten en over de hele wereld vinden en vergelijken.

Blader door programma's