Bekijk studentum.nl als: Mobiele site

Online Culture: Art, Media and Society

Tilburg University
Samenvatting
Tilburg
36 uur
   
WO Bachelor
Voltijd

Over deze opleiding

Online Culture: Art, Media and Society is een vernieuwend internationaal bachelorprogramma over de manier waarop digitalisering en globalisering ons leven en samenleven beïnvloeden.

Onze digitale cultuur is continu in beweging. Maar wat verandert er als onze levens zich steeds meer online afspelen en we steeds meer wereldburgers worden? Hoe beïnvloeden taal, cultuur en (digitale) media elkaar? Het bachelorprogramma Online Culture: Art, Media and Society is uniek in Nederland. Binnen deze kleinschalige studie bestudeer je de steeds veranderende rol van kunst, cultuur en online media in de samenleving. Hoe reageren schrijvers en kunstenaars in hun werk op wat er speelt in onze samenleving? Wat is een fenomeen als 'superdiversiteit' en wat heeft dat te maken met bijvoorbeeld hipsters en hiphop? Je bekijkt deze actuele ontwikkelingen met een brede blik op Nederland en de wereld eromheen. Online Culture is een internationale bachelor, dit betekent dat je met zowel Nederlandse als buitenlandse studenten in de colleges zit, en dat je vakken grotendeels in het Engels worden gegeven. Doormiddel van vier eigentijdse majors met daarbinnen keuzeruimte in de vakken, geef jij vorm aan je opleiding. Doordat er veel aandacht is voor (taal)vaardigheden en loopbaanoriëntatie, bereidt de opleiding je bovendien perfect voor op een carrière in de digitale cultuur van vandaag!

Toelaatbare profielen

VWO C&M VWO E&M VWO N&G VWO N&T academicpropedeuse HBOpbehaald in 1986 of later

Toelatingseisen en aanmelding

Taaltoelatingseisen
IELTSoverallband6IELTSlistening5.5IELTSreading5.5IELTSwriting5.5IELTSspeaking5.5TOEFLpaperbased550TOEFLinternetbased80

Diploma

BA

Evenementen

10/27/2018 Open dag
Tilburg University biedt 27 bacheloropleidingen aan (waarvan 14 Engelstalig). Tijdens de Open dag kun je met studenten spreken van alle opleidingen en informatiesessies en proefcolleges bijwonen.

2/16/2019 Open dag
Tilburg University biedt 27 bacheloropleidingen aan (waarvan 14 Engelstalig). Tijdens de Open dag kun je met studenten spreken van alle opleidingen en informatiesessies en proefcolleges bijwonen.

4/25/2019 Open dag
De Open avond is de laatste mogelijkheid om dit schooljaar nog kennis te maken met (maximaal drie) van onze bacheloropleidingen. Deze avond is vooral geschikt om te bezoeken wanneer het je niet gelukt is om een van onze Open dagen (27 oktober 2018 en 16 februari 2019) te bezoeken.

Kosten

2018 instellingstarief5100 EUR2018 niet-EU/EER studenten5100 EUR2018 wettelijk tarief2060 EUR

Tilburg University

Missie

Tilburg University (TiU) is gespecialiseerd in mens- en maatschappijwetenschappen. In 1927 begon het met de Roomsch Katholieke Handelshoogeschool en de instelling heeft verschillende namen gehad, tot in 2001 want toen werd de naam veranderd in Universiteit van Tilburg en sinds...


Lees meer over Tilburg University

Vul hieronder jouw gegevens in.

Vul je gegevens in als je interesse hebt in Online Culture: Art, Media and Society en meer wilt weten.

 Vul je contactgegevens in

 Stuur een informatieaanvraag

 Ontvang gratis informatie van de onderwijsinstelling

Contactgegevens Tilburg University

Tilburg University

Warandelaan 2
5037 AB Tilburg


Gratis informatie aanvragen

Wil je meer weten over Online Culture: Art, Media and Society? Vul dan onderstaand aanvraagformulier in! De onderwijsinstelling neemt dan zo snel mogelijk contact met je op.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen beschikbaar.

Wil je in het buitenland studeren?

Op educations.com kun je meer dan 90.000 programma's van internationale topuniversiteiten en over de hele wereld vinden en vergelijken.

Blader door programma's