Bekijk studentum.nl als: Mobiele site

Public Governance (Internationale track Bestuurskunde)

Tilburg University
Samenvatting
Tilburg
36 uur
   
WO Bachelor
Voltijd

Over deze opleiding

In deze nieuwe Engelstalige bachelor of Public Governance leer je om vanuit grensoverschrijdend en interdisciplinair perspectief na te denken over het besturen van de samenleving.


Overheden staan voor grote maatschappelijke problemen rondom, klimaatverandering, migratie en criminaliteit. Dat brengt uitdagingen met zich mee voor wat betreft de inrichting van het bestuur. Daarnaast stoppen deze maatschappelijke kwesties niet bij onze landsgrenzen en vragen om een gezamenlijke internationale aanpak. In deze nieuwe bachelor of Public Governance bestudeer je de manieren waarop verschillende overheden zijn ingericht en hoe zij deze maatschappelijke uitdagingen proberen aan te pakken.

Toelaatbare profielen

VWO C&M VWO E&M VWO N&G VWO N&T academicpropedeuse HBOp

Toelatingseisen en aanmelding

Taaltoelatingseisen
IELTSoverallband6IELTSlistening5.5IELTSreading5.5IELTSwriting5.5IELTSspeaking5.5TOEFLpaperbased550TOEFLinternetbased80

Diploma

BSc

Evenementen

10/27/2018 Open dag
Tilburg University biedt 27 bacheloropleidingen aan (waarvan 14 Engelstalig). Tijdens de Open dag kun je met studenten spreken van alle opleidingen en informatiesessies en proefcolleges bijwonen.

2/16/2019 Open dag
Tilburg University biedt 27 bacheloropleidingen aan (waarvan 14 Engelstalig). Tijdens de Open dag kun je met studenten spreken van alle opleidingen en informatiesessies en proefcolleges bijwonen.

4/25/2019 Open dag
De Open avond is de laatste mogelijkheid om dit schooljaar nog kennis te maken met (maximaal drie) van onze bacheloropleidingen. Deze avond is vooral geschikt om te bezoeken wanneer het je niet gelukt is om een van onze Open dagen (27 oktober 2018 en 16 februari 2019) te bezoeken.

Kosten

2018 instellingstarief8500 EUR2018 niet-EU/EER studenten8500 EUR

Tilburg University

Tilburg University

Missie

Tilburg University (TiU) is gespecialiseerd in mens- en maatschappijwetenschappen. In 1927 begon het met de Roomsch Katholieke Handelshoogeschool en de instelling heeft verschillende namen gehad, tot in 2001 want toen werd de naam veranderd in Universiteit van Tilburg en sinds...


Lees meer over Tilburg University

Vul hieronder jouw gegevens in.

Vul je gegevens in als je interesse hebt in Public Governance (Internationale track Bestuurskunde) en meer wilt weten.

 Vul je contactgegevens in

 Stuur een informatieaanvraag

 Ontvang gratis informatie van de onderwijsinstelling

Contactgegevens Tilburg University

Tilburg University

Warandelaan 2
5037 AB Tilburg


Gratis informatie aanvragen

Wil je meer weten over Public Governance (Internationale track Bestuurskunde)? Vul dan onderstaand aanvraagformulier in! De onderwijsinstelling neemt dan zo snel mogelijk contact met je op.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen beschikbaar.

Wil je in het buitenland studeren?

Op educations.com kun je meer dan 90.000 programma's van internationale topuniversiteiten en over de hele wereld vinden en vergelijken.

Blader door programma's