Bekijk studentum.nl als: Mobiele site

High School in Engeland

Travel Active - High School
Samenvatting
Groot-Brittannië
3 tot 10 maanden
   
Voorbereidend
Voltijd

Over deze opleiding

High School in Engeland

Het Engelse onderwijssysteem staat hoog aangeschreven. Met een diploma van een Britse High School kun je dan ook overal ter wereld terecht. Wil jij investeren in je toekomst met een High School programma in Engeland? Dan zit je bij Travel Active helemaal goed!

Waarom Engeland?

Vanuit Nederland vlieg je al in ongeveer 40 minuten naar Groot-Brittannië. De meeste High School studenten van Travel Active worden geplaatst in de provincies Essex, Gloucestershire, Hampshire, Kent, Northamptonshire, Shropshire, Somerset of Surrey. Tijdens je verblijf maak je kennis met de typisch Britse humor, beleefdheid en gastvrijheid. Maar je ontdekt ook dat de Engelsen dol zijn op sport. Voetbal, hockey en natuurlijk cricket: welke wedstrijden ga jij na schooltijd bezoeken?

Studeren aan een High School in Engeland

Het High School programma van Travel Active is een unieke manier om je voor te bereiden op je vervolgstudie. Zo mag je zelf je vakkenpakket samenstellen. Daarbij kun je kiezen voor reguliere vakken zoals Engels en geschiedenis, maar je kunt ook lessen volgen in astronomie, keramiek, bootconstructie of filmproductie. Zo laat je jouw talenten helemaal tot bloei komen. Om het echte Britse leven van dichtbij mee te maken, word je door Travel Active in een gastgezin geplaatst. Misschien begin je de dag wel met een stevig Engels ontbijt of word je 's middags onthaald met een lekkere high tea. Zo voel je je meteen helemaal thuis bij jouw gastgezin.

Studieduur en startdata

Bij Travel Active bepaal je zelf hoelang je in Groot-Brittannië studeert. Je kunt kiezen voor een trimester of een semester (respectievelijk 3 of 5 maanden), maar je mag ook een heel schooljaar op een High School in Engeland blijven. Nieuwe studenten kunnen begin januari of eind augustus (voor een schooljaar) met de lessen starten. Het is maar net wat jij het prettigst vindt.

Goed voorbereid met Travel Active

Het is best een grote stap om een paar maanden weg te gaan. Daarom organiseert Travel Active voor vertrek een aantal bijeenkomsten. Hier krijg je alle informatie die je nodig hebt om van jouw buitenlandse studieavontuur een succes te maken!

High School Brochure?

Wil jij meer weten over hoe je een waanzinnig schooljaar in het buitenland kunt beleven? Vraag dan nu de gratis High School brochure aan van Travel Active.

Brochure aanvragen

Travel Active - High School

Studeren aan een High School via Travel Active

Tijdens je middelbare schooltijd of na je eindexamen op het vmbo, havo of vwo kun je ervoor kiezen om een poos aan een buitenlandse High School te studeren. Is dit iets voor jou? Travel Active maakt het mogelijk! Met een...


Lees meer over Travel Active - High School

Vul hieronder jouw gegevens in.

Vul je gegevens in als je interesse hebt in High School in Engeland en meer wilt weten.

 Vul je contactgegevens in

 Stuur een informatieaanvraag

 Ontvang gratis informatie van de onderwijsinstelling

Contactgegevens Travel Active - High School

Travel Active - High School

Maasheseweg 79a
5804 AB Venray

 Bekijk telefoonnummer
www.travelactive.nl


Gratis informatie aanvragen

Wil je meer weten over High School in Engeland? Vul dan onderstaand aanvraagformulier in! De onderwijsinstelling neemt dan zo snel mogelijk contact met je op.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen beschikbaar.

Wil je in het buitenland studeren?

Op educations.com kun je meer dan 90.000 programma's van internationale topuniversiteiten en over de hele wereld vinden en vergelijken.

Blader door programma's