Bekijk studentum.nl als: Mobiele site

High School in Spanje

Travel Active - High School
Samenvatting
Spanje
3 tot 10 maanden
   
Voorbereidend
Voltijd

Over deze opleiding

High School in SpanjeZit jij op de middelbare school en wil je graag een tijdje naar het buitenland? Dan zit je bij het High School programma van Travel Active helemaal goed. Wie weet reis jij binnenkort wel af naar Spanje om daar je lessen te volgen!

Maak kennis met het echte Spaanse leven

Misschien ken je Spanje al van je vakanties. Maar als je een tijd in het land woont en studeert, maak je pas echt kennis met het Spaanse leven. Zo is een High School periode bijvoorbeeld een perfecte manier om de Spaanse taal goed onder de knie te krijgen. En wat dacht je van het contact met de bevolking zelf? Na schooltijd houd je namelijk genoeg vrije tijd over om er samen met je Spaanse studiegenoten op uit te trekken.

Studeren aan een High School in Spanje

De dagen in Spanje zien toch wat anders uit dan je in Nederland gewend bent. Studenten van de High School in Spanje volgen in totaal 9 vakken, waaronder geschiedenis, wiskunde en talen. Dit pakket kun je aanvullen met vakken in de richting kunst, zorg, wetenschap en techniek. Je lessen beginnen om 8.30 uur en eindigen om 14.30 uur. Daarna hoef je niet meteen aan je huiswerk, want eerst is het tijd voor de beroemde siësta. Dit is hét moment om even lekker uitgebreid te gaan lunchen met het Spaanse gastgezin waar je tijdens je studieperiode verblijft.

Studieduur en startdata

Als student aan de High School in Spanje bepaal je zelf hoelang je blijft. Bij Travel Active kun je kiezen uit een trimester (3 maanden), semester (5 maanden) of een compleet schooljaar van 10 maanden. Voor uitwisselingsstudenten starten de lessen standaard in februari of in september.

Reis goed voorbereid naar Spanje

Travel Active bereidt je goed voor op je schoolperiode in Spanje. In Nederland zijn er alvast diverse bijeenkomsten zodat je precies weet wat er tijdens de High School periode van je verwacht wordt. Wil je graag naar Spanje maar is je taalkennis nog niet op een goed niveau? Dan kun je eerst deelnemen aan een drieweekse taalcursus in Madrid.

High School Brochure?

Wil jij meer weten over hoe je een waanzinnig schooljaar in het buitenland kunt beleven? Vraag dan nu de gratis High School brochure aan van Travel Active.

Brochure aanvragen

Travel Active - High School

Studeren aan een High School via Travel Active

Tijdens je middelbare schooltijd of na je eindexamen op het vmbo, havo of vwo kun je ervoor kiezen om een poos aan een buitenlandse High School te studeren. Is dit iets voor jou? Travel Active maakt het mogelijk! Met een...


Lees meer over Travel Active - High School

Vul hieronder jouw gegevens in.

Vul je gegevens in als je interesse hebt in High School in Spanje en meer wilt weten.

 Vul je contactgegevens in

 Stuur een informatieaanvraag

 Ontvang gratis informatie van de onderwijsinstelling

Contactgegevens Travel Active - High School

Travel Active - High School

Maasheseweg 79a
5804 AB Venray

 Bekijk telefoonnummer
www.travelactive.nl


Gratis informatie aanvragen

Wil je meer weten over High School in Spanje? Vul dan onderstaand aanvraagformulier in! De onderwijsinstelling neemt dan zo snel mogelijk contact met je op.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen beschikbaar.

Wil je in het buitenland studeren?

Op educations.com kun je meer dan 90.000 programma's van internationale topuniversiteiten en over de hele wereld vinden en vergelijken.

Blader door programma's