WO Master

Applied Mathematics

Universiteit Twente, In Enschede
Tijdsduur
2 uur
Taal
Engels
Studievorm
Voltijd
Tijdsduur
2 uur
Taal
Engels
Studievorm
Voltijd
Boek de cursus via de website van de organisator 🤗

Over deze opleiding

Als toegepast wiskundige speel je een cruciale rol in de wetenschappelijke wereld. Door wiskundige modellen pak je de essentie van een probleem en zie je verbanden tussen niet-gerelateerde fenomenen.

Deze masteropleiding gaat niet alleen om pure wiskunde, maar ook over houding en motivatie ervan. Applied Mathematics komt voort uit de noodzaak om problemen in verschillende vakgebieden te formuleren en op te lossen. Het is bij uitstek de taal van wetenschappelijke communicatie.
De opleiding biedt een omgeving waarin je je kunt specialiseren in moderne wiskundige technieken, in nauwe samenwerking met andere academische disciplines, zoals natuurkunde, (industriële) engineering, logistiek en informatica. Je bent junior lid van de onderzoeksafdeling en neemt actief deel aan het onderzoeksprogramma van je supervisor.
Applied Mathematics – soms ook wel engineering mathematics genoemd – onderscheidt zich van pure wiskunde omdat het voor zijn eigen ontwikkeling inspiratie haalt uit de interactie met gerelateerde gebieden zoals natuurkunde, astronomie, scheikunde, biologie, economie en informatica.
Een master Applied Mathematics opent veel deuren tijdens je carrière. Of je er nu voor kiest om te werken voor een bedrijf, consultancybedrijf, een onderzoeksinstituut of een universiteit, het is een cruciale stap in je ontwikkeling en maakt je tot een gewilde professional.

Diploma

MSc

Kosten

2019 instellingstarief15750 EUR2019 niet-EU/EER studenten15750 EUR2019 wettelijk tarief2083 EUR2020 instellingstarief16000 EUR2020 niet-EU/EER studenten16000 EUR2020 wettelijk tarief2083 EUR

Vul hieronder jouw gegevens in.

Belangenverklaring doen

Vul je gegevens in als je interesse hebt in Applied Mathematics en meer wilt weten.

 Vul je contactgegevens in

 Stuur een informatieaanvraag

 Ontvang gratis informatie van de onderwijsinstelling


reCAPTCHA logo This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.
Universiteit Twente
Drienerlolaan 5
7522 NB Enschede

Faculteiten Universiteit Twente

De Universiteit Twente (UT) is een universiteit voor technische en maatschappijwetenschappen in de stad Enschede in Twente. De universiteit heeft ongeveer 8000 studenten en ligt op het voormalige landgoed Drienerlo tussen Hengelo en Enschede. Het is de enige echte campusuniversiteit...

Lees meer over Universiteit Twente