Bekijk studentum.nl als: Mobiele site

Communication Science

Universiteit Twente
Samenvatting
Enschede, The World
3 uur
   
WO Bachelor
Engels
Voltijd
1-9-2021
Deadline aanmelding: 1-7-2021

Over deze opleiding

De driejarige Engelstalige bachelor Communication Science plaatst het communicatievak in de context van technologie, design en organisaties, en leidt je op tot 21ste-eeuwse ‘communicatie-ingenieur’.

De driejarige Engelstalige bachelor Communication Science aan de Universiteit Twente leidt je op tot 21ste-eeuwse ‘communicatie-ingenieur’. Communicatiewetenschap draait om de wijze waarop mensen en organisaties interacteren, informatie uitwisselen en samenwerken. Deze bachelor is de enige waar je het communicatievak leert in de context van technologie, design en organisaties. Je raakt vertrouwd met de nieuwste technologieën en hun relatie met communicatie; je leert via multisensorisch ontwerp gedrag en beleving te beïnvloeden; en je krijgt zicht op veranderede organisatievormen en arbeidsverhoudingen in onze tijd en hoe je daarop kunt inspelen. Je legt een stevig academisch fundament, terwijl je je praktisch en persoonlijk voorbereidt op een rol als initiator, verbinder en verkenner. Als Twentse communicatieprofessional heb jij oog voor belangrijke ontwikkelingen, zoals duurzaamheid, digitalisering of tech trends. Je kunt ze duiden en erop inspelen, samen met de mensen en organisaties om je heen. Je diploma geeft je toegang tot unieke mastertracks. Je kunt ook aan de slag in de marketing en reclame, de PR en communicatie, de consultancy.

Toelaatbare profielen

VWO N&TtoelaatbaarVWO N&GtoelaatbaarVWO E&MtoelaatbaarVWO C&Mtoelaatbaar

Toelatingseisen en aanmelding

Taaltoelatingseisen
IELTSoverallband6.0TOEFLinternetbased80CAEC1CPEC2
Vereiste basiskennis
A further requirement is that you must have a reasonable grasp of mathematics and a satisfactory command of English. This can either have been part of your pre-university education, or, alternatively, you can meet this requirement by passing the University of Twente entrance exam.

Vooropleiding
In order to be eligible for admission to the Bachelor’s programme in Communication Science, you must meet a number of requirements, depending on whether your previous education was in the Netherlands or elsewhere.

Diploma

BSc

Kosten

2019 instellingstarief9000 EUR2019 niet-EU/EER studenten9000 EUR2019 wettelijk tarief2083 EUR2020 instellingstarief9125 EUR2020 niet-EU/EER studenten9125 EUR2020 wettelijk tarief2083 EUR

Universiteit Twente

Faculteiten Universiteit Twente

De Universiteit Twente (UT) is een universiteit voor technische en maatschappijwetenschappen in de stad Enschede in Twente. De universiteit heeft ongeveer 8000 studenten en ligt op het voormalige landgoed Drienerlo tussen Hengelo en Enschede. Het is de enige echte campusuniversiteit...


Lees meer over Universiteit Twente

Vul hieronder jouw gegevens in.

Vul je gegevens in als je interesse hebt in Communication Science en meer wilt weten.

 Vul je contactgegevens in

 Stuur een informatieaanvraag

 Ontvang gratis informatie van de onderwijsinstelling

Contactgegevens Universiteit Twente

Universiteit Twente

Drienerlolaan 5
7522 NB Enschede


Gratis informatie aanvragen

Wil je meer weten over Communication Science? Vul dan onderstaand aanvraagformulier in! De onderwijsinstelling neemt dan zo snel mogelijk contact met je op.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen beschikbaar.

Wil je in het buitenland studeren?

Op educations.com kun je meer dan 90.000 programma's van internationale topuniversiteiten en over de hele wereld vinden en vergelijken.

Blader door programma's