WO Master

Communication Studies

Universiteit Twente, In Enschede
Tijdsduur
1 hour
Studievorm
Voltijd
Tijdsduur
1 hour
Studievorm
Voltijd
Boek de cursus via de website van de organisator 🤗

Over deze opleiding

Met deze 1-jarige, Engelstalige master word je een hooggewaardeerde communicatiespecialist, die mensen en organisaties door complexe technologische en maatschappelijke verschuivingen heen kan loodsen.

Met de éénjarige, Engelstalige masteropleiding Communication Studies aan de Universiteit Twente word je een zeer gespecialiseerde 21ste-eeuwse ‘communicatie-ingenieur’, die mensen en organisaties door complexe technologische en maatschappelijke verschuivingen heen kan loodsen. In onze complexe, versnipperde wereld, speelt communicatie een steeds centralere rol. Communicatie gebeurt overal en voortdurend. En dat vraagt om een nieuw type deskundige. Met deze opleiding word jij zo’n deskundige. Bij ons bestudeer je je vak in de context van technologie, ontwerp en organisatiekunde, en leer je jouw communicatiekennis en –vaardigheden inzetten om de uitdagingen van onze tijd aan te pakken.
De opleiding biedt vier unieke en hoog gewaardeerde specialisaties: Organizational Communication & Reputation; Technology & Communication; Digital Marketing Communication; en Marketing Communication & Design. Elk van deze tracks biedt uitstekende carrièrekansen. Gemiddeld vinden onze afgestudeerden binnen twee maanden een passende baan in het bedrijfsleven, bij een adviesbureau, als onderzoeker, bij de media, of bij een overheids- of non-profitorganisatie.

Diploma

MSc

Kosten

2019 instellingstarief12000 EUR2019 niet-EU/EER studenten12000 EUR2019 wettelijk tarief2083 EUR2020 instellingstarief12250 EUR2020 niet-EU/EER studenten12250 EUR2020 wettelijk tarief2083 EUR

Vul hieronder jouw gegevens in.

Belangenverklaring doen

Vul je gegevens in als je interesse hebt in Communication Studies en meer wilt weten.

 Vul je contactgegevens in

 Stuur een informatieaanvraag

 Ontvang gratis informatie van de onderwijsinstelling


reCAPTCHA logo This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.
Universiteit Twente
Drienerlolaan 5
7522 NB Enschede

Faculteiten Universiteit Twente

De Universiteit Twente (UT) is een universiteit voor technische en maatschappijwetenschappen in de stad Enschede in Twente. De universiteit heeft ongeveer 8000 studenten en ligt op het voormalige landgoed Drienerlo tussen Hengelo en Enschede. Het is de enige echte campusuniversiteit...

Lees meer over Universiteit Twente