WO Master

Educatie en Communicatie in de Bètawetenschappen

Universiteit Twente, In Enschede (+1 locations)
Tijdsduur
2 uur
Studievorm
Voltijd
Tijdsduur
2 uur
Studievorm
Voltijd
Boek de cursus via de website van de organisator 🤗

Over deze opleiding

In deze tweejarige Nederlandstalige masteropleiding leer je je passie voor wiskunde, natuurkunde, scheikunde, informatica of ontwerpen creatief in te zetten voor leerlingen, scholen en maatschappij.

In deze tweejarige Nederlandstalige masteropleiding specialiseer je je als docent wiskunde, natuurkunde, scheikunde, informatica of ontwerpen (O&O). Je leert je passie voor wetenschap en techniek effectief inzetten voor individuele leerlingen, klassen en scholen. In deze kleinschalige opleiding besteden we veel aandacht aan je persoonlijke ontwikkeling. Je profiteert daarnaast van onze uitmuntende expertise en faciliteiten als toonaangevende technische universiteit. Je doet veel praktijkervaring op. Zo word je een waardevolle (vak)docent en collega en een creatieve professional, die deskundig, betrokken en innoverend inspeelt op wat leerlingen nodig hebben en wat de maatschappij van hen vraagt.
Bij afronding ontvang je een masterdiploma en een eerstegraads lesbevoegdheid. Daarmee kun je in het hele Nederlandse voortgezet onderwijs aan de slag. Gezien de grote behoefte aan deskundige, academisch gevormde docenten hebben de meeste van onze afgestudeerden snel een baan. Je kunt ook aan de slag buiten het klaslokaal, bijvoorbeeld als onderzoeker, onderwijsontwerper of educatief professional. Andere richtingen in het verlengde van jouw vakgebied behoren ook tot de mogelijkheden.

Diploma

MSc

Kosten

2019 instellingstarief15750 EUR2019 niet-EU/EER studenten15750 EUR2019 wettelijk tarief2083 EUR2019 wettelijk tarief1523 EUR2020 instellingstarief16000 EUR2020 niet-EU/EER studenten16000 EUR2020 wettelijk tarief2083 EUR2020 wettelijk tarief1523 EUR

Vul hieronder jouw gegevens in.

Belangenverklaring doen

Vul je gegevens in als je interesse hebt in Educatie en Communicatie in de Bètawetenschappen en meer wilt weten.

 Vul je contactgegevens in

 Stuur een informatieaanvraag

 Ontvang gratis informatie van de onderwijsinstelling


reCAPTCHA logo This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.
Universiteit Twente
Drienerlolaan 5
7522 NB Enschede

Faculteiten Universiteit Twente

De Universiteit Twente (UT) is een universiteit voor technische en maatschappijwetenschappen in de stad Enschede in Twente. De universiteit heeft ongeveer 8000 studenten en ligt op het voormalige landgoed Drienerlo tussen Hengelo en Enschede. Het is de enige echte campusuniversiteit...

Lees meer over Universiteit Twente