Educational Science and Technology

Universiteit Twente
Samenvatting
Enschede
1 hour
   
WO Master
Engels
Voltijd

Over deze opleiding

Deze 1-jarige Engelstalige master combineert onderwijskunde met de impact van 21ste-eeuwse technologie om je in staat te stellen mensen van alle leeftijden en levensfasen succesvol te helpen leren.

De één-jarige Engelstalige masteropleiding Educational Science and Technology is er voor iedereen die gefascineerd is door onderwijs en training, maar niet per se zelf wil lesgeven. Je krijgt inzicht in de wetenschap van het leren in de 21ste eeuw en leert bijdragen aan onderwijskundige doorbraken voor mensen van alle leeftijden en levensfasen. Naast een stevige academische basis en een sterk probleemoplossend vermogen, verwerf je expertise in de rol van technologie bij het leren – of je je nu inzet voor basisscholen of universiteiten, bedrijven of leiderschapsprogramma’s. In het aanpakken van de leeruitdagingen van onze tijd, kun je je specialiseren als ontwerper, onderzoeker of adviseur – of deze drie cruciale rollen combineren. Uniek is ook onze focus op twee belangrijke werkgebieden: Education en Human Resource Development. De opleiding geeft je uitstekende carrièrekansen in uiteenlopende omgevingen, van onderwijs- en trainingsbureaus tot onderwijsuitgevers, HR-afdelingen van bedrijven, scholen en de overheid. Wie meer uitdaging zoekt kan de 2-jarige double degree volgen die we aanbieden in samenwerking met de Duitse universiteit LMU München.

Diploma

MSc

Kosten

2019 instellingstarief12000 EUR2019 niet-EU/EER studenten12000 EUR2019 wettelijk tarief2083 EUR2019 wettelijk tarief1523 EUR2020 instellingstarief12250 EUR2020 niet-EU/EER studenten12250 EUR2020 wettelijk tarief2083 EUR2020 wettelijk tarief1523 EUR

Universiteit Twente

Faculteiten Universiteit Twente

De Universiteit Twente (UT) is een universiteit voor technische en maatschappijwetenschappen in de stad Enschede in Twente. De universiteit heeft ongeveer 8000 studenten en ligt op het voormalige landgoed Drienerlo tussen Hengelo en Enschede. Het is de enige echte campusuniversiteit...


Lees meer over Universiteit Twente

Vul hieronder jouw gegevens in.

Vul je gegevens in als je interesse hebt in Educational Science and Technology en meer wilt weten.

 Vul je contactgegevens in

 Stuur een informatieaanvraag

 Ontvang gratis informatie van de onderwijsinstelling

Contactgegevens Universiteit Twente

Universiteit Twente

Drienerlolaan 5
7522 NB Enschede


Gratis informatie aanvragen

Wil je meer weten over Educational Science and Technology? Vul dan onderstaand aanvraagformulier in! De onderwijsinstelling neemt dan zo snel mogelijk contact met je op.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen beschikbaar.

Wil je in het buitenland studeren?

Op educations.com kun je meer dan 90.000 programma's van internationale topuniversiteiten en over de hele wereld vinden en vergelijken.

Blader door programma's