WO Master

Geo-information Science and Earth Observation

Universiteit Twente, In Enschede (+1 locations)
Tijdsduur
22 uur
Studievorm
Voltijd
Tijdsduur
22 uur
Studievorm
Voltijd
Boek de cursus via de website van de organisator 🤗

Over deze opleiding

Geo-informatie en aardobservatie hebben betrekking op het inwinnen, verwerken en gebruiken van informatie over de aarde en vooral over processen die op het aardoppervlak plaatsvinden.

Stel je voor dat je drones inzet om rampen te beoordelen en om gegevens te verzamelen die direct kunnen worden gebruikt om actie te ondernemen. Zelfrijdende auto's helpen te gaan waar ze moeten gaan. Of neem augmented reality naar een niveau waar het echt zou kunnen helpen bij het oplossen van problemen in de echte wereld. Dit zijn slechts enkele van de vele toepassingen die mogelijk zijn gemaakt door geo-informatiewetenschappen en aardobservatie (GEO).

Geo-informatie is een snel groeiende industrie wereldwijd. Geografische informatiesystemen (GIS) en remote sensing (RS) instrumenten kunnen worden gebruikt voor het oplossen van wereldproblemen en complexe vraagstukken met betrekking tot de gezondheidszorg, voedselzekerheid, klimaat, water, stedelijke planning, veiligheid en land schaarste. De toepassingen zijn talrijk en divers.

Diploma

MSc

Kosten

2019 instellingstarief26775 EUR

Vul hieronder jouw gegevens in.

Belangenverklaring doen

Vul je gegevens in als je interesse hebt in Geo-information Science and Earth Observation en meer wilt weten.

 Vul je contactgegevens in

 Stuur een informatieaanvraag

 Ontvang gratis informatie van de onderwijsinstelling


reCAPTCHA logo This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.
Universiteit Twente
Drienerlolaan 5
7522 NB Enschede

Faculteiten Universiteit Twente

De Universiteit Twente (UT) is een universiteit voor technische en maatschappijwetenschappen in de stad Enschede in Twente. De universiteit heeft ongeveer 8000 studenten en ligt op het voormalige landgoed Drienerlo tussen Hengelo en Enschede. Het is de enige echte campusuniversiteit...

Lees meer over Universiteit Twente