Internet Science & Technology

Universiteit Twente
Samenvatting
Enschede
24 uur
   
WO Master
Engels
Voltijd

Over deze opleiding

In deze tweejarige, Engelstalige master leer je van ’s werelds beste experts om communicatienetwerken en interactieve intelligente systemen te bouwen, te onderhouden, te beveiligen en te verbeteren.

Met onze masteropleiding Internet Science & Technology word je een creatief expert in het begrijpen, onderhouden, beveiligen en doorontwikkelen van onderling communicerende netwerken en cyber-physical systems. Denk bijvoorbeeld aan 4G, 5G, wifi of andere draadloze netwerken, de ‘cloud’, Internet of Things (IoT)-systemen, of ad hoc-netwerk tussen zelfrijdende voertuigen of in een rampgebied. Deze zeer specialistische opleiding is wereldwijd een van de weinige in z’n soort; je treedt met deze master dus toe tot een zeer selecte groep specialisten. Als het gaat om communicatienetwerken behoort de Universiteit Twente – net als Nederland – tot de wereldtop. Tijdens de opleiding krijg je grip op hoe het Internet en andere communicatienetwerken in elkaar steken, wat er mis kan gaan en hoe je ze kunt beveiligen en verbeteren. Je wordt voorbereid om onze getechnologiseerde wereld te kunnen voorzien van de architectuur waarop bijna alles draait. Dat levert uitstekende carrièreperspectieven op. Overheden, onderzoeksinstituten, banken en grote beveiligings- en technologiebedrijven over de hele wereld staan te trappelen om specialisten in Internet Science & Technology in huis te halen.

Diploma

MSc

Kosten

2019 instellingstarief15750 EUR2019 niet-EU/EER studenten15750 EUR2019 wettelijk tarief2083 EUR2020 instellingstarief16000 EUR2020 niet-EU/EER studenten16000 EUR2020 wettelijk tarief2083 EUR

Universiteit Twente

Faculteiten Universiteit Twente

De Universiteit Twente (UT) is een universiteit voor technische en maatschappijwetenschappen in de stad Enschede in Twente. De universiteit heeft ongeveer 8000 studenten en ligt op het voormalige landgoed Drienerlo tussen Hengelo en Enschede. Het is de enige echte campusuniversiteit...


Lees meer over Universiteit Twente

Vul hieronder jouw gegevens in.

Vul je gegevens in als je interesse hebt in Internet Science & Technology en meer wilt weten.

 Vul je contactgegevens in

 Stuur een informatieaanvraag

 Ontvang gratis informatie van de onderwijsinstelling

Contactgegevens Universiteit Twente

Universiteit Twente

Drienerlolaan 5
7522 NB Enschede


Gratis informatie aanvragen

Wil je meer weten over Internet Science & Technology? Vul dan onderstaand aanvraagformulier in! De onderwijsinstelling neemt dan zo snel mogelijk contact met je op.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen beschikbaar.

Wil je in het buitenland studeren?

Op educations.com kun je meer dan 90.000 programma's van internationale topuniversiteiten en over de hele wereld vinden en vergelijken.

Blader door programma's