Cursussen & Trainingen

PDEng Civiele Techniek

Universiteit Twente, In Enschede
Tijdsduur
24 uur
Taal
Engels
Studievorm
Deeltijd
Tijdsduur
24 uur
Taal
Engels
Studievorm
Deeltijd
Boek de cursus via de website van de organisator 🤗

Over deze opleiding

De 2-jarige Post-Master PDEng opleiding Civiele Techniek richt zich op het oplossen van ontwerpersvraagstukken binnen de hoofddomeinen waterbeheer, transport, bouw.

Grote projecten in het vakgebied van de Civiele Techniek krijgen een steeds complexer karakter. Door technologische vernieuwingen neemt het spectrum van mogelijke technische oplossingen toe, maar ook is de context waarin deze projecten gerealiseerd moeten worden complex: een verstedelijkte omgeving met veel en vaak tegenstrijdige randvoorwaarden vanuit bedrijfskundige of bestuurlijke invalshoek.
De markt vraagt om hooggekwalificeerde ontwerpers met kennis van de technische en niet-technische aspecten van hedendaagse civieltechnische vraagstukken. Maar vooral vraagt de markt om mensen die kunnen functioneren als spil in de multidisciplinaire designteams die zich met het oplossen van deze complexe vraagstukken bezighouden. Het doel van deze PDEng opleiding is om ontwerpers op te leiden die met bovenstaande problematieken weten te handelen.

Het PDEng programma houdt in dat de trainee een gecombineerd onderwijs- en ontwerptraject volgt. Het op maat gesneden onderwijs bestaat uit het volgen van vakken, cursussen, zelfstudie en het uitvoeren van een aantal korte projecten en een groot project bij een bedrijf. Gedurende de twee jaar ontvangt de trainee een salaris.

Diploma

certificate

Vul hieronder jouw gegevens in.

Belangenverklaring doen

Vul je gegevens in als je interesse hebt in PDEng Civiele Techniek en meer wilt weten.

 Vul je contactgegevens in

 Stuur een informatieaanvraag

 Ontvang gratis informatie van de onderwijsinstelling


reCAPTCHA logo This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.
Universiteit Twente
Drienerlolaan 5
7522 NB Enschede

Faculteiten Universiteit Twente

De Universiteit Twente (UT) is een universiteit voor technische en maatschappijwetenschappen in de stad Enschede in Twente. De universiteit heeft ongeveer 8000 studenten en ligt op het voormalige landgoed Drienerlo tussen Hengelo en Enschede. Het is de enige echte campusuniversiteit...

Lees meer over Universiteit Twente