Cursussen & Trainingen

PDEng Robotica

Universiteit Twente, In Enschede
Tijdsduur
24 uur
Taal
Engels
Studievorm
Deeltijd
Tijdsduur
24 uur
Taal
Engels
Studievorm
Deeltijd
Boek de cursus via de website van de organisator 🤗

Over deze opleiding

Afgestudeerde PDEng Robotics trainees zijn in staat zelfstandig vanuit een multidisciplinair perspectief voor een gegeven systeem/machine een efficiënt en effectief onderhoudsproces te ontwerpen.

De PDEng Robotics is een tweejarig Post-Master traject waarbij trainees 50% van hun aanstelling werken aan een technologisch ontwerp binnen een bedrijf, en 50% van hun aanstelling in een cursorisch pakket kennis en vaardigheden ontwikkelen ten gunste van technologisch ontwerpen. Het ontwerpproject wordt aangedragen door het bedrijf waar je als trainee aan de slag gaat. Doordat het ontwerpproject en het cursorisch pakket parallel over de 2 jaar lopen, kunnen verworven kennis en vaardigheden direct in praktijk worden toegepast.
Afgestudeerde PDEng Robotics trainees zijn in staat zelfstandig vanuit een multidisciplinair perspectief voor een gegeven systeem/machine een efficiënt en effectief onderhoudsproces te ontwerpen. Een methodische aanpak is daarin essentieel.
Zowel PDEng als PhD zijn Post-MSc programma’s, maar ten opzichte van een PhD is een PDEng gericht op technologisch ontwerpen (PhD op wetenschap), duurt een PDEng 2 jaar (ipv 4 jaar), en is de PDEng nauw verwant met het bedrijfsleven/industrie (een PhD met de Universiteit).

Diploma

certificate

Vul hieronder jouw gegevens in.

Belangenverklaring doen

Vul je gegevens in als je interesse hebt in PDEng Robotica en meer wilt weten.

 Vul je contactgegevens in

 Stuur een informatieaanvraag

 Ontvang gratis informatie van de onderwijsinstelling


reCAPTCHA logo This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.
Universiteit Twente
Drienerlolaan 5
7522 NB Enschede

Faculteiten Universiteit Twente

De Universiteit Twente (UT) is een universiteit voor technische en maatschappijwetenschappen in de stad Enschede in Twente. De universiteit heeft ongeveer 8000 studenten en ligt op het voormalige landgoed Drienerlo tussen Hengelo en Enschede. Het is de enige echte campusuniversiteit...

Lees meer over Universiteit Twente