Bekijk studentum.nl als: Mobiele site

PDEng Robotica

Universiteit Twente
Samenvatting
Enschede
24 uur
   
Cursussen & Trainingen
Engels
Deeltijd

Over deze opleiding

Afgestudeerde PDEng Robotics trainees zijn in staat zelfstandig vanuit een multidisciplinair perspectief voor een gegeven systeem/machine een efficiënt en effectief onderhoudsproces te ontwerpen.

De PDEng Robotics is een tweejarig Post-Master traject waarbij trainees 50% van hun aanstelling werken aan een technologisch ontwerp binnen een bedrijf, en 50% van hun aanstelling in een cursorisch pakket kennis en vaardigheden ontwikkelen ten gunste van technologisch ontwerpen. Het ontwerpproject wordt aangedragen door het bedrijf waar je als trainee aan de slag gaat. Doordat het ontwerpproject en het cursorisch pakket parallel over de 2 jaar lopen, kunnen verworven kennis en vaardigheden direct in praktijk worden toegepast.
Afgestudeerde PDEng Robotics trainees zijn in staat zelfstandig vanuit een multidisciplinair perspectief voor een gegeven systeem/machine een efficiënt en effectief onderhoudsproces te ontwerpen. Een methodische aanpak is daarin essentieel.
Zowel PDEng als PhD zijn Post-MSc programma’s, maar ten opzichte van een PhD is een PDEng gericht op technologisch ontwerpen (PhD op wetenschap), duurt een PDEng 2 jaar (ipv 4 jaar), en is de PDEng nauw verwant met het bedrijfsleven/industrie (een PhD met de Universiteit).

Toelatingseisen en aanmelding

Taaltoelatingseisen
IELTSoverallband6.5TOEFLinternetbased90CAEC1

Diploma

certificate

Universiteit Twente

Faculteiten Universiteit Twente

De Universiteit Twente (UT) is een universiteit voor technische en maatschappijwetenschappen in de stad Enschede in Twente. De universiteit heeft ongeveer 8000 studenten en ligt op het voormalige landgoed Drienerlo tussen Hengelo en Enschede. Het is de enige echte campusuniversiteit...


Lees meer over Universiteit Twente

Vul hieronder jouw gegevens in.

Vul je gegevens in als je interesse hebt in PDEng Robotica en meer wilt weten.

 Vul je contactgegevens in

 Stuur een informatieaanvraag

 Ontvang gratis informatie van de onderwijsinstelling

Contactgegevens Universiteit Twente

Universiteit Twente

Drienerlolaan 5
7522 NB Enschede


Gratis informatie aanvragen

Wil je meer weten over PDEng Robotica? Vul dan onderstaand aanvraagformulier in! De onderwijsinstelling neemt dan zo snel mogelijk contact met je op.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen beschikbaar.

Wil je in het buitenland studeren?

Op educations.com kun je meer dan 90.000 programma's van internationale topuniversiteiten en over de hele wereld vinden en vergelijken.

Blader door programma's